Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centrian lisähaussa insinööri- ja tradenomiopintoja tarjolla

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian lisähaussa insinööri- ja tradenomiopintoja tarjolla

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 15:33
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Lisähaku Centria-ammattikorkeakoulun tammikuussa käynnistyviin opintoihin on 26.11.–9.12. Vapaita paikkoja on tarjolla seuraaviin koulutuksiin:

Insinööri (AMK)

  • Prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka (Kokkolassa)
  • Sähkö- ja automaatiotekniikka (Ylivieskassa)

 
Tradenomi (AMK)

  • Liiketalous (Pietarsaaressa)


Kaikki koulutukset ovat monimuotototeutuksia, mikä tarkoittaa sitä, että opiskelussa yhdistyvät erilaiset opetuksen ja opiskelun toteutustavat. Opiskelusta merkittävä osa on itsenäistä opiskelua esimerkiksi opiskelumateriaaleihin ja kirjallisuuteen tutustumista, oppimistehtävien tekemistä ja verkko-opiskeluympäristössä työskentelyä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa korostuu aikaisempien opintojen hyväksilukeminen.

- Opinnot soveltuvat erinomaisen hyvin aikuisopiskelijoille, joilla usein on haasteena sovittaa yhteen opinnot, perhearki ja työssäkäynti. Tämä on joustava mahdollisuus opiskella korkeakoulututkinto, kannustaa viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Usein opiskelijoilla on samantasoinen pohjakoulutus, jolloin opetus voidaan kohdentaa kyseisen ryhmän valmiuksien ja elämäntaitojen mukaan. Työssäkäynti opintojen ohessa on myös mahdollista, ja osa opinnoista voidaan tehdä opiskelijan omaan työhön liittyvinä projektiopintoina.

Lisätietoja koulutuksista saa osoitteesta centria.fi. Opintoihin haetaan Opintopolku-palvelun kautta, ja opinnot käynnistyvät 2.1.2016.

Lisätiedot:
Hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, 044 725 0081
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs