Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centrian Kokkolan kampus avaa ovensa tiistaina ja keskiviikkona

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian Kokkolan kampus avaa ovensa tiistaina ja keskiviikkona

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 15:42
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian Kokkolan kampus täyttyy ihmisvilinästä ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona 4.-5.11. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu lähes 600 koululaista opettajineen 17 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Vimpelistä ja Raahesta.

CentriaOpenin teemana on ”Matka maailman ympäri”. Koulutussisältöjen ja työllistymismahdollisuuksien ohella esiin tullaan nostamaan Centrian tarjoamia monipuolisia vaihto-opiskelu- ja kansainvälistymismahdollisuuksia. Vieraat pääsevät tutustumaan nojatuolimatkallaan esimerkiksi Brasiliaan, Kiinaan, Keniaan Itävaltaan ja Italiaan.

- Centria on yksi Suomen kansainvälisimmistä korkeakouluista ja halusimme tänä vuonna nostaa framille tarjoamamme kansainväliset mahdollisuudet, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Lisäksi toiminta-alueemme elinkeinoelämä on laajasti verkostoitunut kansainvälisesti, ja kansainvälisyysosaaminen on siten tärkeä kompetenssi uusille työntekijöille, Erkkilä lisää.

Tiistaina 4.11. illalla Centria avaa ovensa yrityksille ja muille sidosryhmille. Speakers Forumin top 10-listan puhuja ja työyhteisövalmentaja Ilkka Halava luennoi aiheesta ”Työn murros, tuottavuus ja nousukauden tiekartta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös tutustua Centrian tutkimus- ja kehittämispalveluihin.

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään Kokkolan kampuksella osoitteessa Talonpojankatu 2, Kokkola 4.-5.11.klo 9.00–14.20. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 4.11. klo 17.00–20.00.

Media on tervetullut paikalle!


Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Kuvassa liiketalouden Oiva-akatemiaryhmä on mukana CentriaOpen-järjestelyissä ja ottaa vieraat vastaan. Kuva Ylivieskassa järjestetystä päivästä tällä viikolla (kuva: Roni Lamberg)

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs