Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centrian aikuisille suunnatut englanninkieliset liiketalouden amk- ja ylemmät amk-opinnot hakuun maanantaina 13.1.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian aikuisille suunnatut englanninkieliset liiketalouden amk- ja ylemmät amk-opinnot hakuun maanantaina 13.1.

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2014 klo 12:27
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Haku englanninkieliseen aikuisille suunnattuun tradenomikoulutukseen sekä tradenomi (ylempi AMK) -koulutukseen käynnistyy maanantaina 13.1. ja jatkuu 25.4. saakka.

Tradenomin tutkintoon tähtäävä Business Management -koulutus keskittyy yrittäjyyteen sekä kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin. Opinnoissa voi syventyä liiketalouteen tai turkissuunnitteluun ja markkinointiin.

Opintojen tavoitteena on tarjota opiskelijoille ammatillisia, kansainvälisiä ja sosiaalisia kompetensseja toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Opinnot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen, sillä opiskeluryhmä itsessään on kansainvälinen.

Opetus käynnistyy Pietarsaaren Campus Allegrossa syyskuussa 2014. Koulutukseen otetaan 40 opiskelijaa.

Liiketalouden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä International Business Management -koulutus toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Paikkoja koulutukseen on 20.

Tavoitteena on antaa koulutusta liike-elämän asiantuntija- ja johtotehtäviin erityisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutkinto on aikataulutettu kahden lukuvuoden ajalle.

Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, ja se tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ylempi amk-tutkinto oikeuttaa käyttämään tradenomi (ylempi AMK) ja Master of Business Administration tutkintonimikkeitä. 

Tutkintoon hakukelpoinen on henkilö, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon ja jolla on vähintään kolmen vuoden työkokemus liiketalouden tai hallinnon alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Lisäksi edellytetään riittävä englannin kielen taito.


Lisätietoja antavat:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
Erikoissuunnittelija Saana Finni, 044 725 0081, saana.finni@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   250

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs