Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria tutkimus ja kehitys lisää kierroksia asiakkaiden palveluun

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria tutkimus ja kehitys lisää kierroksia asiakkaiden palveluun

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 15:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu uudelleenorganisoi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintansa tämän vuoden alusta. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnot muodostavat ammattikorkeakoulun sisällä oman tulosvastuualueensa. Uudistuksen tavoitteena on lisätä resursseja asiakkaiden palvelemiseen sekä yhtenäistää ammattikorkeakoulun TKI-toimintaa. Pyrkimyksenä on lisätä TKI-toiminnan volyymia hanketoiminnan, koulutuspalveluiden, ja erityisesti palvelutoiminnan keinoin.

- Uudistuksen myötä palvelemme entistäkin paremmin alueemme elinkeino- ja työelämää, kertoo tutkimus- ja kehitysjohtaja, DI Vesa Martinkauppi, joka vastaa uuden TKI-yksikön toiminnasta. Centriassa jatketaan palvelujen tuotteistamista asiakasratkaisuiksi. - Pyrimme jatkuvasti miettimään, minkä asiakkaan ongelman voimme osaamisellamme ratkaista ja kehittää siihen mahdollisimman sujuvan palvelumallin, Martinkauppi jatkaa.

Asiakaspalvelua parannettiin vuodenvaihteessa nimittämällä kaksi palvelupäällikköä tehtäviinsä. - Työstämme parhaillaan Centrian palveluvalikoimaa mahdollisimman selkeiksi kokonaisuuksiksi, jotta asiakkaiden olisi helpompi hahmottaa, mitä kaikkea osaamme Centriassa tehdä, kertoo Insinööri (ylempi AMK) Jani Rättyä, joka on aloittanut tuotteistuspalveluista vastaavana palvelupäällikkönä. - Lisäksi pyrimme solmimaan yritysten kanssa entistä enemmän kumppanuuksia tuotekehitykseen, prosessien kehitykseen ja laadunhallintaan, jatkaa toinen uusista palvelupäälliköistä, DI Esko Sääskilahti. Sääskilahden vastuualueena ovat tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut.

- Olemme uudistaneet TKI-organisaatiota aiemmasta aluekohtaisesta mallista toimintokohtaiseen malliin. Nyt meillä on selkeästi hanketoiminnasta vastaavat ja palvelutoiminnasta vastaavat henkilöt. Tällä muutoksella tähdätään siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja hyödyntäen koko ammattikorkeakoulun osaamista, kuvaa hanketoiminnasta vastaava tutkimus- ja kehitysjohtaja, DI Lasse Jansson.

Viime vuosi oli Centriassa hankerahoitusten osalta suvantovaihetta EU:n ohjelmakauden vaihdoksesta johtuen. - Pyrimme nostamaan ulkopuolisen tutkimus- ja kehitysrahoituksen tänä vuonna vuoden 2013 tasolle ja seuraavina vuosina vielä selkeästi korkeammalle. Ulkopuolinen tutkimus- ja kehitysrahoitus on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön asettamista tuloksellisuusmittareista ja pyrimme hyödyntämään tämän vahvuusalueemme jatkossakin mahdollisimman hyvin, kertovat hanketoiminnan kehittämisen parissa toimivat tutkimus- ja kehittämispäällikkö, KTT Jennie Elfving ja kehittämispäällikkö, DI Jorma Hintikka.

Lisätiedot:
Tutkimus- ja kehitysjohtaja Vesa Martinkauppi, vesa.martinkauppi@centria.fi, 044 449 2707
Tutkimus- ja kehitysjohtaja Lasse Jansson, lasse.jansson@centria.fi, 044 725 0072

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs