Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria tarjoaa sadoille nuorille nojatuolimatkan maailman ympäri

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria tarjoaa sadoille nuorille nojatuolimatkan maailman ympäri

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2014 klo 16:03
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centrian Ylivieskan kampus täyttyy ihmisvilinästä ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona 28.–29.10. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu lähes 750 koululaista opettajineen 21 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Kempeleestä ja Pihtiputaalta.

CentriaOpenin teemana on ”Matka maailman ympäri”. Koulutussisältöjen ja työllistymismahdollisuuksien ohella esiin tullaan nostamaan Centrian tarjoamia monipuolisia vaihto-opiskelu- ja kansainvälistymismahdollisuuksia. Vieraat pääsevät tutustumaan nojatuolimatkallaan esimerkiksi Vietnamiin, Kiinaan, Japaniin, Yhdysvaltoihin, Chileen ja Espanjaan.

- Vieraille on järjestetty oheen myös viihteellisempää ohjelmaa, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. - Matkalla kun ollaan, niin olemme järjestäneet pari kuvauspistettä, jossa voi napata itsestään lomakuvan. Parhaan kuvan ottanut ja sen Instagramiin tunnisteella #centriaopen laittanut palkitaan meno-paluulipuilla kahdelle hengelle Kruunupyystä Tukholmaan.

Kokkola-Pietarsaaren lentokenttä on alueen elinkeinoelämälle tärkeä ja Centria haluaakin olla tuomassa alueen hyviä yhteyksiä ja saavutettavuutta esiin sekä lisätä myös nuorten tietoisuutta kentän palveluista. – Tukholmaan liikennöivä Nextjet lahjoitti palkintoliput kilpailuumme. Tämä istuu aivan loistavasti teemaamme! Erkkilä iloitsee.

Tiistaina 28.10. illalla Centria avaa ovensa yrityksille ja muille sidosryhmille. Ilta virittää sosiaalisen median maailmaan antaen vinkkejä siihen, kuinka sosiaalisen median voi valjastaa liiketoiminnan vauhdittajaksi. Kouluttajana on sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Jarkko Kurvinen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Keski-Pohjanmaan yrittäjien ja Projant Oy:n kanssa, ja se on samalla Yrittäjien Yritystreffit-tilaisuus. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös tutustua Centrian tutkimus- ja kehittämispalveluihin.

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään Ylivieskan kampuksella osoitteessa Vierimaantie 7, Ylivieska 28.–29.10. klo 9.00–14.20. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 28.10. klo 18.00–21.00.

Media on tervetullut paikalle!

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään myös Kokkolassa 4.-5.11. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.


Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs