Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria puhkeaa villiksi länneksi Ylivieskassa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria puhkeaa villiksi länneksi Ylivieskassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 14:43
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu avaa ovensa Ylivieskassa keskiviikkona ja torstaina 28.­­–29.11. lähialueen 700 lukiolaiselle ja ammatillisen oppilaitoksen oppilaalle ja opettajalle. Vieraita on tulossa 18 eri oppilaitoksesta Raahe-Pihtipudas-akselilta.

 

Vuotuinen AMK-päivien nimellä kulkeva tapahtuma tullaan järjestämään villin lännen teemaan, mikä näkyy niin tilojen somistuksessa kuin päivän ohjelmassa. Päivän tärkein anti on saluunakierros, jossa vieraille esitellään Centrian koulutustarjontaa. AMK-päivillä on keskeinen rooli Centria ammattikorkeakoulun opiskelijarekrytoinnissa.

 

- Uusille opiskelijoille on tärkeää päästä ihan käsin kosketeltavasti näkemään, mikä paikka se ammattikorkeakoulu on, kertoo Centrian viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

 

Päivien aikana vieraille tarjoillaan tietoa opiskelumahdollisuuksien lisäksi työllistymisnäkymistä sekä millaisiin työtehtäviin eri tutkinnoista voi työllistyä. Lisäksi vieraille avataan Ylivieskan monipuolista tutkimus- ja kehitystoimintaa.

 

Päiviä on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa iso joukko Centrian henkilöstöstä ja opiskelijoista. Centrian villi länsi poikkeaa esikuvastaan keskeisesti siten, että kampuksella on ehdoton kielto minkäänlaisille leikkiaseille.

 

- Haluamme profiloitua turvallisena ammattikorkeakouluna, jossa opiskelijoiden on hyvä ja turvallinen olla, summaa Erkkilä.

 

AMK-päivät järjestetään Ylivieskassa Vierimaantie 7:ssä 28.–29.11., molempina päivinä klo 8.30–14.45 Media on tervetullut paikalle!

 

 

 

Lisätietoja antaa:

 

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs