Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria nousi Instagramin seuratuimmaksi ammattikorkeakouluksi

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria nousi Instagramin seuratuimmaksi ammattikorkeakouluksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 12:54
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on kohonnut kuluneella viikolla Suomen seuratuimmaksi ammattikorkeakouluksi kuvienjakopalvelu Instagramissa.

Centria-ammattikorkeakoulu on avannut ovensa Instagramin kautta ihan uudella tavalla. Jo parin viikon ajan pyörineessä #centriabackstage-kampanjassa ammattikorkeakoulun kulisseihin on päässyt kurkistamaan opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilöstön silmin. Palveluun ladattavia kuvia ja tarinoita seuraamalla ulkopuolisillekin hahmottuu mitä Centriassa päivän mittaan tapahtuu.

- Kampanja on saanut positiivisen vastaanoton, ja ihmiset ovat lähteneet rohkeasti mukaan, vaikka esimerkiksi henkilöstöstä kaikki eivät edes tienneet mikä Instagram on, iloitsee kampanjaa luotsaava viestintäsuunnittelija Arja Haikola. - Jokainen saa vuorollaan olla päivän parrasvaloissa ja pääsemme näyttämään millaista meillä oikeasti on.

Instagram on maksuton kuvienjakopalvelu ja yksi maailman nopeimmin kasvavista sosiaalisen median palveluista. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa seuraajilleen kuvia älypuhelimellaan, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Instagramilla on 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman, joista Suomessa runsaat 400 000 käyttäjää. Instagram perustettiin syksyllä 2010 ja Centria-ammattikorkeakoulu liittyi siihen kesällä 2013.

- Nuorison siirtyminen Facebookista muihin yhteisöpalveluihin on kasvava trendi, mikä näkyy myös Suomessa, sanoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. - Otamme tosissamme sosiaalisen median ja haluamme olla etunenässä kokeilemassa ja kehittämässä sisältöjä eri palveluihin.

Suomen ammattikorkeakouluista vasta noin puolet on löytänyt Instagramin. Centria-ammattikorkeakoulu on Instagramissa nimella centriaamk ja meneillään oleva kampanja löytyy tunnisteella #centriabackstage. Kuvia voi katsoa myös osoitteessa www.instagram.com/centriaamk.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
viestintäsuunnittelija Arja Haikola, 040 808 5101, arja.haikola@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   250

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs