Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria näyttävästi esillä Studia-messuilla Helsingin Messukeskuksessa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria näyttävästi esillä Studia-messuilla Helsingin Messukeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 11:24
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on esillä tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Studia kokoaa saman katon alle oppilaitokset koko maasta: mukana ovat kaikki kotimaiset yliopistot ja ammattikorkeakoulut sekä useita erikoisoppilaitoksia ja toisen asteen oppilaitoksia. Centrialla on esillä messuilla kevään 2015 yhteishaussa oleva koulutustarjontansa.

- Messuosastomme ilmeenä on sovellettu kuvittaja Elina Warstan Centrian pienoismaailmaa ja osaston on suunnitellut sisustusarkkitehti Kasper Tammela, kertoo viestintäsuunnittelija Arja Haikola. Messuilla tärkein sanoma tulee eri koulutuksia esitteleviltä omilta opiskelijoilta, joita on matkassa Kokkolasta ja Ylivieskasta.

Moni korkeakoulupaikkakunta, kuten Turku, Tampere, Vaasa ja Kuopio ovat olleet jo useita vuosia Studiassa näyttävillä yhteisosastoilla kaupunkiensa kanssa.

- Centria on nyt vuoden verran tehnyt aluemarkkinointiyhteistyötä Kokkolan Seudun Kehitys Oy:n ja Kokkolan Matkailu Oy:n kanssa. Ensimmäinen yhteisnäyttäytymisemme oli Kalajoen loma-asuntomessuilla kesällä, ja nyt olemme Studiassa, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Seuraava askel onkin pohtia mielekästä yhteistyökuviota Kalajokilaakson suuntaan, jossa toimijakenttä on hieman toisenlainen, Erkkilä visioi.

Studia-messut on Suomen laajin jatkokoulutusmahdollisuuksia esittelevä tapahtuma, joka järjestetään nyt 21. kerran. Messuilla on noin 140 näytteilleasettajaa, ja kahden päivän kävijämääräodotus on yli 14 000. Messut ovat avoinna tiistaina klo 9-17 ja keskiviikkona klo 9–16. Centrian osasto löytyy messuilta paikalta 4e65.

Lisätietoja:
viestintäsuunnittelija Arja Haikola 040 808 5101, arja.haikola@centria.fi
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Kuvassa: Centria-ammattikorkeakoulun messuosasto Studia-messuilla (kuva: Paula Erkkilä).

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs