Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria mukana syksyn yhteishaussa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria mukana syksyn yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 13:51
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 7.9. ja jatkuu keskiviikkoon 21.9. saakka.

Centria-ammattikorkeakoulussa on haussa mukana neljä eri koulutusta insinööri (AMK) sekä tradenomi (AMK) –tutkintoihin. Opinnot toteutetaan englanninkielisinä. Kokkolassa on tarjolla päiväopintoina toteutettavat Environmental Chemistry and Technology, Information Technology sekä Business Management –koulutukset, Pietarsaaressa tarjotaan monimuotototeutuksena International Business -koulutus. Paikkoja koulutuksiin on yhteensä 80.

- Tutkinnon suorittamista englanniksi puoltaa koko joukko perusteluita, kertoo Centria-ammattikorkeakoulun opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

– Työelämä on kansainvälistynyt vauhdilla ja monissa yrityksissä virallinen työkielikin on englanti. Opiskellessa englanniksi kielitaito kohenee samalla, ja ammattikorkeakoulun kansainvälisessä opiskeluilmapiirissä tottuu työskentelemään eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Kansainvälisyysosaaminen on olennainen osa ammattitaitoa, ja työelämään siirtyminenkin on helpompaa, kun hallitsee jo valmiiksi oman alan sanastoa englanniksi, Emmes listaa.

– Toivomme nuorten käyttävän mahdollisuuden kouluttautua kansainväliseksi osaajaksi oman alueen ammattikorkeakoulussa.

 

Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta.  Lisätietoja koulutuksista on saatavilla osoitteessa www.centria.fi.

 

Lisätietoja: Hakijapalvelut, 040 808 6604, admissions@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs