Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria lanseeraa Touchboxin Studia-messuilla 4.-5.12.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria lanseeraa Touchboxin Studia-messuilla 4.-5.12.

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2012 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu on esillä tiistaina ja keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Centria lanseeraa messuosastollaan erityisesti kosketusnäytöille toteutetun Centria Touchboxin, joka on tehty yhteistyössä Kosila Digimedian kanssa. Touchbox auttaa jatko-opintojaan suunnittelevia löytämään itselleen sopivaa ja kiinnostavaa koulutusta.

Jatko-opintojaan suunnitteleva kertoo Touchboxiin millaiset asiat häntä kiinnostavat ja sovellus antaa parhaiten häntä itseään vastaavat opiskelijaprofiilit. Touchboxissa on kymmeniä nykyisten opiskelijoidemme ja meiltä valmistuneiden tarinoita kuvineen.

- Tarinoiden kautta jatko-opintoja pähkäilevät nuoret löytävät elämänmakuista tietoa opiskelusta ja opiskelijaelämästä aitojen esimerkkien avulla kaikista tarjolla olevista koulutusohjelmistamme, kertoo viestintäsuunnittelija Arja Haikola.

Studia-messut on Suomen laajin jatkokoulutusmahdollisuuksia esittelevä tapahtuma, joka järjestetään nyt 20. kerran. Messuilla on noin 140 näytteilleasettajaa, ja kahden päivän kävijämääräodotus on yli 14 000. Messut ovat tiistaina klo 9–17 ja keskiviikkona klo 9–16. Centrian osasto löytyy messuilta paikalta 4c65.

 

 

Lisätietoja:

 

viestintäsuunnittelija Arja HaikolaPaula Erkkilä, 040 808 5101, arja.haikola@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs