Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria jakaa ystävänpäivänä tuhat nallea Kokkolassa ja Ylivieskassa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria jakaa ystävänpäivänä tuhat nallea Kokkolassa ja Ylivieskassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2014 klo 14:15
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tempaisee ystävänpäivänä 14.2. jakamalla tuhat nallea Kokkolassa kauppakeskus Chydeniassa ja Ylivieskassa Kärkkäisellä.

- Haluamme tällä tempauksella ilahduttaa ihmisiä, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. - Ystävänpäivätempaus järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuonna jaoimme kortteja, ja ne vietiin hetkessä käsistä.

Kortteja on jaossa myös tänä vuonna. Kortit on suunnitellut Centria-ammattikorkeakoulun viestintäsuunnittelija Arja Haikola. Kortteja on viisi erilaista, ja niistä löytyvät sopivat vaihtoehdot niin ystävälle, omalle poikaystävälle kuin mummollekin.

Nalleja ja kortteja jaetaan Chydenian ja Kärkkäisen aulassa perjantaina klo 12–17.

Ystävänpäivätempauksen lisäksi ammattikorkeakoulun väkeä voi kevään mittaan tulla jututtamaan Kokkolassa kaikissa Tiikereiden kotiotteluissa sekä kauppakeskus Chydeniassa maaliskuun jokaisena lauantaina. Ylivieskassa Centria on paikalla Kärkkäisellä maaliskuun joka lauantai. Tarjolla on tietoa Centrian opiskeluvaihtoehdoista sekä ilmapalloja ja karamelleja.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   250

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs