Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria ja Kokkolan yliopistokeskus isännöivät amerikkalaista tutkijaryhmää

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ja Kokkolan yliopistokeskus isännöivät amerikkalaista tutkijaryhmää

Kutsu.
Julkaistu: 17.04.2013 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Kaliforniassa sijaitsevan California Lutheran Universityn 11 tohtorikoulutettavaa ja professori Janice Tucker tulevat tutustumaan suomalaiseen koulutukseen ja koulutusjärjestelmään kuluvalla viikolla. Ryhmä vierailee Kokkolassa 17.–20.4. Ryhmän tavoitteena on tehdä vertailua suomalaisesta ja amerikkalaisesta koulutusjärjestelmästä. Ryhmä paneutuu erityisesti opettajakoulutukseen ja kouluopetukseen esikoulusta yläasteelle.

Centria ammattikorkeakoulu ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius isännöivät yhdessä vierailua ja ovat yhdessä laatineet vierailuohjelman. Vierailun aikana ryhmä tapaa ammattikorkeakoulun ja yliopistokeskuksen henkilöstöä sekä Kokkolan kaupungin sivistysjohtajan. Lisäksi he vierailevat Hollihaan ja Donnerskan kouluissa ja Kokkolan ruotsinkielisessä lukiossa.

Vierailun koordinaattori, Centria ammattikorkeakoulun kansainvälisten asiain päällikkö Peter Finell toivoo, että vierailu entisestään lisää mielenkiintoa suomalaista koulutusta kohtaan. – Lisäksi toivon, että se avaa uusia yhteistyömahdollisuuksia California Lutheran Universityn ja Centrian välille.

Kutsumme teidät vierailun tiimoilta järjestettävään tiedotustilaisuuteen

  • Aika: pe 19.4. klo 15.00
  • Paikka: Centria ammattikorkeakoulu, neuvotteluhuone 1 (2. krs), Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola

Paikalla tilaisuudessa ovat vierailevan ryhmän lisäksi Kokkolan yliopistokeskuksen johtaja Tanja Risikko ja Centria ammattikorkeakoulun kansainvälisten asiain päällikkö Peter Finell.

Tervetuloa!

 

 

Lisätietoja:

Kansainvälisten asiain päällikkö Peter Finell, peter.finell@centria.fi, 044 725 0012

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@cou.fi, 044 725 0086

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs