Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria ensimmäistä kertaa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ensimmäistä kertaa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 08:45
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Copsa ry:n toiminnanjohtaja Tanja Kupiainen on kutsuttu tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle Tampere-talolle 6.12.2013.  Kupiainen on valmistunut Centria ammattikorkeakoulusta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2010. Lisäksi Kupiainen ohjaa teatteriproduktioita sekä toimii esiintymiskouluttajana.

- Centria ammattikorkeakoululle kutsu on historian ensimmäinen ja koko ammattikorkeakouluyhteisö iloitsee siitä, että se meni nimenomaan opiskelijakunnan edustajalle, sanoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Presidentin vastaanotolla nähdään tänä vuonna myös toinen Centria ammattikorkeakoulun edustaja, informaatikko Marjo Ylikarjula. Hän osallistuu juhlaan maakuntajohtaja Jukka Ylikarjulan avecina.

Kaikkiaan tilaisuuteen on kutsuttu tänä vuonna noin 1700 vierasta, jotka saapuvat kaikista Suomen maakunnista ja edustavat yhteiskunnan eri aloja. Kutsuvierasvalinnoilla presidenttipari on halunnut korostaa ympäri maata tehdyn monenlaisen työn arvoa itsenäisen Suomen menestyksessä. Yleisradio televisioi tapahtuman suorana lähetyksenä TV 1:ssä klo 17.15–21.30.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086


Kuvassa Copsa ry:n toiminnanjohtaja Tanja Kupiainen (kuva: Jorma Uusitalo).

Liitetiedostot

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs