Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystoiminta tunnetuksi Centria-messuilla

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystoiminta tunnetuksi Centria-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2012 klo 15:34
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Järjestyksessään toiset Centria-messut järjestetään keskiviikkona 10.10.2012 Ylivieskassa. Centria-messut on ammattilaistapahtuma, jonka tarkoituksena on esitellä konkreettisesti ja yhden katon alla alueen elinkeino- ja työelämälle Centria ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä palvelu- ja yhteistyömahdollisuuksia. Messujen ensisijaisena kohderyhmänä ovat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Pietarsaaren seudulla toimivien yrityksien, yhdistyksien ja organisaatioiden avainhenkilöt.

Messuohjelmaan sisältyy asiantuntijapuheenvuoroja, stand uppia ja musiikkia, mutta keskeisimpänä antina ovat näytteilleasettajaosastot, joissa kerrotaan Centrian projekteista ja palveluista. Esillä ovat esimerkiksi sähköautoprojekti, virtuaaliympäristöjä, akkututkimusta, tasapainotestaus ja palvelusetelihallinnointi. Makupaloja messujen tarjonnasta löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/CentriaMessut.

Messuilla julkistetaan myös Centrian opiskelijoille ja henkilökunnalle avoinna olleen Tuoteväylä -innovaatiokilpailun tulokset. Ehdotuksia kilpailuun tuli 27 kpl, joten kilpailu oli tiukka. Voittajille jaetaan messuilla palkintona iPadit.

Messut pidetään Ylivieskassa osoitteessa Vierimaantie 7 ja ne ovat yleisötilaisuus klo 10–14 ja kutsuvierastilaisuus klo 15–18.

 

Lisätietoja messuista:

Projektisuunnittelija Jaana Männistö, 044 449 2746, jaana.mannisto@centria.fi

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs