Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoulun 24. toimintavuosi käynnistyy

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun 24. toimintavuosi käynnistyy

Kutsu.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 11:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun 24. lukuvuosi käynnistetään maanantaina 31.8. klo 10 alkaen Ylivieskatalo Akustiikassa järjestettävillä avajaisilla. Avajaisten puhujina ovat kansanedustaja Tuomo Puumala, kaupunginjohtaja Terho Ojanperä ja rehtori Pekka Hulkko.

Avajaisissa palkitaan edellisen lukuvuoden parhaat opinnäytetyöt. Jaana Blomqvist palkitaan tekniikan alan opinnäytetyöstä Olosuhdetekijöiden vaikutus ikkunan sisäpuitteen pinnanlaatuun, Mira-Nina Myllykangas liiketalouden opinnäytetyöstä Arvonmääritys. Case: Työkalu yrityksen arvonmääritykseen, Marjut Soukka sosiaali- ja terveysalan opinnäytetyöstä Play Easily sekä Sanna Räisänen kulttuurialan sekä humanistisen ja kasvatusalan opinnäytetyöstä Luovasti vihreää: Ympäristökasvatuksen materiaalipaketti Ylivieskan seurakunnan kasvatustyöhön.

Mediatekniikan opiskelija Juho Huttuselle sekä kemiantekniikan opiskelija Sandra Holmille myönnetään historian kolmannet Centria Stars -kunniamaininnat. Huttunen voitti vapaapainin SM-hopeaa ja Holm ylsi talviuniversiadeihin edustaen Suomea alppihiihtomaajoukkueessa.

Centria Stars -kunniamaininta myönnetään urheilun, taiteen tai tieteen alueella menestyneelle Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijalle. Centria-ammattikorkeakoulu haluaa näin huomioida ja antaa tunnustusta opiskelijalle, joka kykenee yhdistämään menestyksekkäästi ammattikorkeakouluopintonsa ja vaativan harrastuksensa tai työnsä. Aiemmat kunniamaininnat on myönnetty vuonna 2013 Antti Leppälälle (lentopallon SM-kultaa) ja vuonna 2014 Lauri Kotamäelle (vuoden 2013 Kansanmusiikkilevy).

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita paikalle. Emme järjestä erillistä tiedotustilaisuutta. Olettehan yhteydessä mikäli haluatte haastatella juhlapuhujia tai palkittavia opiskelijoita, niin sovitaan haastatteluista tarkemmin.

Avajaisten ohjelma liitteenä.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs