Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoulun 23. toimintavuosi polkaistaan käyntiin

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun 23. toimintavuosi polkaistaan käyntiin

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2014 klo 10:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun 23. lukuvuosi käynnistetään maanantaina 1.9. klo 10 alkaen Pohjola-salissa, Kokkolassa järjestettävillä avajaisilla. Avajaisten puhujina ovat maakuntajohtaja Jukka Yli-Karjula, kansanedustaja Jutta Urpilainen ja rehtori Pekka Hulkko.

Avajaisissa palkitaan edellisen lukuvuoden parhaat opinnäytetyöt. Olli Alakotila palkitaan tekniikan alan opinnäytetyöstä CNC-sorvauksen automatisoinnin suunnittelu, Mikko Ruokamo sosiaali- ja terveysalan sekä humanistisen ja kasvatusalan opinnäytetyöstä Evankelisluterilaisesta helluntai-laiseksi kääntyneiden nuorten aikuisten kääntymyskertomusten tarkastelua ja Amanda Majanen ja Krista Purontaka kulttuurialan opinnäytetyöstä Valoa sydämen silmille. Draamatyöpajat syömishäiriöpotilaille.  

Musiikin opiskelija Lauri Kotamäki saa historian toisen Centria Stars -kunniamaininnan. Kotamäki soittaa haitaria Pirulainen-yhtyeessä, jonka ensialbumi Hurja Hehku valittiin vuoden 2013 Kansanmusiikkilevyksi. Centria Stars -kunniamaininta myönnetään urheilun, taiteen tai tieteen alueella menestyneelle Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijalle. Centria-ammattikorkeakoulu haluaa näin huomioida ja antaa tunnustusta opiskelijalle, joka kykenee yhdistämään menestyksekkäästi ammattikorkeakouluopintonsa ja vaativan harrastuksensa tai työnsä.

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita paikalle. Erillistä tiedotustilaisuutta ei järjestetä. Avajaisten ohjelma liitteenä.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086.

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs