Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria ammattikorkeakoulun 22. toimintavuosi polkaistiin käyntiin

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulun 22. toimintavuosi polkaistiin käyntiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:45
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulun 22. lukuvuosi käynnistettiin tänään Pietarsaaressa järjestetyillä avajaisilla. Schaumann-sali oli ääriään myöten täynnä aloittavia opiskelijoita Pietarsaaresta, Kokkolasta ja Ylivieskasta. Avajaisten kaikissa puheenvuoroissa nostettiin esiin korkeakoulujen rakenteellinen uudistaminen ja toimilupien hakeminen. Avajaisten juhlapuhujana oli tutkimusjohtaja Mikko Luoma Kokkolan yliopistokeskuksesta.

Avajaisissa palkittiin edellisen lukuvuoden parhaat opinnäytetyöt. Mika Puirava palkittiin tuotantotalouden alan opinnäytetyöstä, Ulf Furu ja Tarja Kiviranta liiketalouden alan opinnäytetyöstä, Kai Sippola kansalaistoiminnan ja nuorisotyön alan opinnäytetyöstä, Heidi Kenttälä musiikin alan opinnäytetyöstä ja Minna Wentus sosiaalialan ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvasta opinnäytetyöstä.

Kokkolan Tiikereiden keskitorjuja, lentopallon Suomen mestari ja tradenomiopiskelija Antti Leppälä sai ensimmäisen Centria Stars -kunniamaininnan. Centria Stars -kunniamaininta myönnetään urheilun, taiteen tai tieteen alueella menestyneelle Centria ammattikorkeakoulun opiskelijalle. Centria ammattikorkeakoulu haluaa näin huomioida ja antaa tunnustusta opiskelijalle, joka kykenee yhdistämään menestyksekkäästi ammattikorkeakouluopintonsa ja vaativan harrastuksensa tai työnsä.


Kuvassa oikealta: Mikko Luoma, Mikael Jakobsson, Hannele Teir, Antti Isotalus, Sara Åhman, Heikki Yli-Olli, Merja Joutsen-Onnela, Ulf Furu ja Antti Leppälä (kuva: Paula Erkkilä)


Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086.

Liitetiedostot

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs