Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoululla on uudet www-sivut

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoululla on uudet www-sivut

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 14:12
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on uudistanut www.centria.fi-sivustonsa. Erityistä huomiota uudistuksessa on kiinnitetty tiedon löydettävyyteen ja visuaalisuuteen. Sivusto on responsiivinen, eli se skaalautuu eri päätelaitteisiin sopivaksi. Sivuston kieliviersiot ovat suomi ja englanti.

- Suunnittelussa lähtökohtanamme oli käyttäjänäkökulma. Sivustossa on omat osionsa hakijoille, työelämälle ja opiskelijoille, josta kukin käyttäjäryhmä löytää nopeasti ja helposti etsimänsä tiedon, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Sivustouudistuksessa pohjatyönä toteutettiin Centrian henkilöstölle ja opiskelijoille kysely. Sen tuloksia on hyödynnetty kehittämistyössä. Lisäksi tutkittiin vanhan sivuston analytiikkaa ja benchmarkattiin korkeakoulujen sivustoja kansallisesti ja kansainvälisesti. Näiden tuloksena muotoutunut uusi sivusto on rakenteeltaan selkeä ja visuaalisesti näyttävä.

Uusia toiminnallisuuksia sivustolla ovat muun muassa etusivulta löytyvät tapahtumakalenterinäkymä ja Instagram-kuvavirta. Hakijoille Centrian koulutustarjonta on monipuolisesti esillä. Uudenlainen välilehtirakenne antaa mahdollisuuden esittää koulutuksista paljon tietoa yhdessä näkymässä. Henkilöhakua on yksinkertaistettu siten, että henkilöitä voi etsiä nimen, tehtävän tai toimipisteen mukaan.

Verkkosivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut kokkolalainen Kosila Digimedia ja visuaalinen ilme on Centrian sovellussuunnittelija Roni Lambergin käsialaa. Uuden sivuston sisällöntuotantoon on osallistunut Centrian henkilökuntaa eri toiminnoista markkinointi- ja viestintäpalveluiden johdolla.

Sivuston kehittäminen jatkuu kevään 2016 aikana. Seuraavassa vaiheessa Centrian projektisivusto tullaan uusimaan. Lisäksi sivuille on tulossa uudenlaisia toiminnallisuuksia, kuten koko sivustoa kattava hakutoiminto sekä chat-asiakaspalvelu.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs