Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoulu tempaisee viikonloppuna tunturissa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tempaisee viikonloppuna tunturissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 11:42
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tempaisee tulevana viikonloppuna Iso-Syötteen maisemissa. Sunnuntaina 6.3. järjestettävä CentriaSlalom-talvipäivä on samalla ammattikorkeakoulun maaliskuun puolivälissä käynnistyvän yhteishaun näyttävä startti.

Kello 11 käynnistyvässä päivässä Centria järjestää monenlaista ohjelmaa rinteessä, rinteen alla sekä rinneravintola Romekievarilla. Koko päivän eturinteiden alla on talvisia leikkimielisiä kilpailuja, klo 12 käynnistyy pujottelukisa, jossa kaikkien osallistujien kesken arvotaan kausikortti Iso-Syötteelle kaudeksi 2016–2017.

Romekievarilla alkaa klo 15 afterski, jossa musiikista vastaa Centrian musiikkipedagogiopiskelijoiden Trio Savoko. Trio soittaa ulkomaista ja kotimaista poprockia nuorekkaan rempseästi akustisella otteella. Kaikki päivän tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia ja sopivat kaikenikäisille.

- Tarkoituksenamme on näkyä ja kuulua hiihtolomaviikkojen vaihteessa potentiaalisille uusille opiskelijoillemme positiivisessa hengessä, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Centria tuo tunturiin myös bussilastillisen omia opiskelijoitaan ja henkilöstöään. Päivän tapahtumia ja tunnelmia voi seurata myös Periscopesta. Centria-ammattikorkeakoulu löytyy Periscopesta nimellä Centria University of Applied Sciences.

Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa kouluttavassa Centria-ammattikorkeakoulussa voi opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi, sosionomiksi, musiikkipedagogiksi, yhteisöpedagogiksi sekä ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja tekniikan, liiketalouden ja sosiaali- ja terveysaloilla.

Yhteishaku ammattikorkeakouluihin on 16.3.–6.4.2016.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Lisätiedot tapahtumasta täältä!

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs