Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa insinööriopintoihin hakeville valmennuskurssin

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa insinööriopintoihin hakeville valmennuskurssin

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2014 klo 11:59
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa valmennuskursseja tekniikan alan valintakokeisiin valmistautujille toukokuussa Kokkolassa ja Ylivieskassa.

Kursseille voivat osallistua hakijat, jotka tarvitsevat tehokasta kertausta ammattikorkeakoulun tekniikan alan matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa. Tavoitteena on saattaa osallistujan tiedot ja taidot sille tasolle, jota ammattikorkeakoulun tekniikan pääsykokeissa edellytetään. Valmennuskurssin jälkeen opiskelijalla on hyvät edellytykset suoriutua hyväksyttävästi valintakokeesta.

Valmennuskurssi on maksuton Centria-ammattikorkeakouluun ensisijaisesti hakeneille. Muilta peritään 20 euron suuruinen maksu, joka sisältää koulutuksen ja koulutusmateriaalin.

Kokkolassa järjestetään kaksi viisipäiväistä valmennuskurssia, joista ensimmäinen on 12.–26.5. ja toinen 13.–27.5. Molemmat kurssit ovat klo 15–18.15. Ylivieskan valmennuskurssi järjestetään kolmena iltana 26.–28.5. klo 17–20.15. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.centria.fi.

Tekniikan alan valtakunnallinen valintakoe järjestetään 2.6.2014. Haku ammattikorkeakouluihin päättyy huomenna tiistaina 1.4. klo 16.15.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2014

 

Koulutusohjelmia                                   16

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja                                             517

Henkilöstömäärä                                   253

Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs