Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria-ammattikorkeakoulu mukana kiusaamisen vastaisessa kampanjassa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu mukana kiusaamisen vastaisessa kampanjassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 08:11
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on haastanut kaikki omat opiskelijansa ja henkilökuntansa kiusaamisen vastaiseen #kutsumua-kampanjaan. Kampanjalla Centria haluaa näyttää esimerkkiä ja rakentaa sellaista ilmapiiriä, jossa jokainen tulee nähdyksi omana itsenään. #kutsumua-kampanja on Suomen lukiolaisten liiton käynnistämä kuvakampanja kiusaamista vastaan. Kampanjan suojelijana toimii Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjassa on ideana ottaa kuva itsestään ja kahdesta sanasta, joista toinen kuvaa sitä lokeroa, johon henkilö on yritetty laittaa, ja toinen sellaista ominaisuutta, jonka tahtoisi muiden itsessään näkevän ja muistavan. Ensimmäisen viivan yli vedetään viiva. Kuvaa jaetaan Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä tunnisteella #kutsumua. Tämän jälkeen haastetaan ne henkilöt, joiden tarinan tahtoisi kuulla.

Centria-ammattikorkeakoulussa kampanja käynnistettiin tiistai-iltana, ja esimerkkiä näytti Centria-ammattikorkeakoulun rehtori Pekka Hulkko.

- Tämä on merkittävä ja tarpeellinen kampanja. Tässä, jos jossakin asiassa, vaikeneminen on hyväksymistä. Ottakaa rohkeasti kantaa hyvä asian puolesta, kannustaa Hulkko.

Centrialaisten #kutsumua-kampanjakuvien tunnisteina on Instagramissa #kutsumua ja #centriaamk. Kuvia jaetaan myös ammattikorkeakoulun Facebook-seinällä.

Kuva:
Centrian rehtori Pekka Hulkko näyttää rohkeasti esimerkkiä haastamalla Centrian mukaan #kutsumua-kampanjaan. (kuva: Paula Erkkilä)


Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs