Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Calligraphy Symposium kerää kalligrafian osaajia SAMKiin

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Calligraphy Symposium kerää kalligrafian osaajia SAMKiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 13:18
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kalligrafia on taidemuoto, jossa kauniita käsintehtyjä tekstejä tuotetaan eri tarkoituksiin. Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on Pohjoismaiden ainoa korkeakoulu, joka tarjoaa laajan tarjonnan kalligrafian opintoja. Tavoitteena on antaa kalligrafian opetusta, jossa keskitytään työn laatuun ja luovuuteen sekä työskentelyn pitkäjänteisyyteen ja taiteellisuuteen.

SAMKin Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä järjestetään kesäkuussa 12.–17.6. kansainvälinen kalligrafian symposium. Symposiumiin tulee osallistujia eri puolilta maailmaa.

Englannin kielellä järjestettävän symposiumin teemana on tänä vuonna kultaus ja kuvittaminen.  Opettajina toimivat Alexander Wikström, Cherrell Avery, Klaus-Peter Schäffel ja Veiko Kespersaks, jotka kaikki ovat kansainvälisesti arvostettuja kalligrafeja.

Myös lyhyempiä kalligrafian kursseja on saatavilla avoimen ammattikorkeakoulun kautta. www.samk.fi/avoinamk

Lisätietoja:

Kalligrafian lehtori Veiko Kespersaks
tel. +358 44 7103117 ja +44 777 069 1811
www.samk.fi/calligraphy

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs