Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » BusinessOulu haastaa opiskelijat kehittämään Oulun matkailubisnestä

Oulun ammattikorkeakoulu

BusinessOulu haastaa opiskelijat kehittämään Oulun matkailubisnestä

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 12:12
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Teuvo Pakkalan kadun kampuksen opiskelijat innovoivat ja kehittävät Oulun matkailupalveluja InnoStartti 2014 -tapahtumassa keskiviikkona 1.10. Media on tervetullut seuraamaan tapahtumaa kello 8.15–16.00 osoitteeseen Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu.

Tänä vuonna toimeksiantajana on BusinessOulu. Tapahtuman tarkoituksena on saada opiskelijoilta uusia ideoita matkailutuotteiksi ja matkailupalvelujen kehittämiseen. Toimeksiannoissa ydinsanoja ovat vieraanvaraisuus, pelit, ilmakitara ja teknologia. Parhaat ideat palkitaan.

InnoStartti-tapahtumaan osallistuu lähes 350 ensimmäisen vuoden opiskelijaa kampuksen kaikista koulutuksista. Mukana on myös noin 50 kansainvälistä opiskelijaa. Tapahtuman ideana on harjoitella innovointitaitoja ja kehittää liiketoimintavaistoa. Samalla opiskelijat verkostoituvat yli koulutusalarajojen. Tapahtuma järjestetään kolmannen kerran.

Tapahtuma käynnistyy aamulla kello 8.15, jolloin BusinessOulun edustajat antavat toimeksiannot tiimeille. Puolen päivän jälkeen järjestettävissä semifinaaleissa kaikki tiimit esittelevät oman ideansa. Niistä valitaan parhaat ideat finaaleihin, jotka alkavat kello 13.20. Palkintojenjako on kello 15.30. Kansainvälisten ryhmien finaali on kello 14.00 ja palkintojenjako kello 15.15.

Oamkin Teuvo Pakkalan kadun kampuksella koulutetaan tradenomeja viidessä eri koulutuksessa: liiketalous, tietojenkäsittely, kirjasto- ja tietopalvelu, International Business ja Business Information Technology. Opiskelijoita on noin 1 400. Opinnoissa keskeistä on tiivis yhteistyö alueen työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Lisätietoja:

Lehtori Outi Sutinen, outi.sutinen@oamk.fi, 050 566 5917 (suomalaiset ryhmät)
Lehtori Katja Aalonen, katja.aalonen@oamk.fi, 040 141 5124 (kansainväliset ryhmät)
Asiakkuuspäällikkö Jyrki Kemppainen, BusinessOulu, jyrki.kemppainen@businessoulu.com, 044 499 3296

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs