Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Brädi avasi LAMKin lukuvuoden

Lahden ammattikorkeakoulu

Brädi avasi LAMKin lukuvuoden

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2013 klo 13:08
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun lukuvuoden 2013–2014 avajaisia vietettiin maanantaina 9.9. oppimiskeskus Fellmannian auditoriossa. Juhla oli suunnattu ensisijaisesti opintonsa aloittaneille LAMKin opiskelijoille. Lahden ammattikorkeakoulussa aloitti tänä syksynä noin tuhat uutta opiskelijaa.

Lahden ammattikorkeakoulun rehtori Outi Kallioinen puhui kolmesta teemasta: opiskelijoista keskiössä, vaikuttavasta aluekehityksestä sekä korkeakoulukentän ajankohtaisista haasteista.

- Toimintamme päätavoite on teidän opiskelijoiden oppimisesta huolehtiminen sekä oppimisen ja opetuksen laadun kehittäminen.

- Keskitymme Lahden ammattikorkeakoulussa tulevaisuuden tekemiseen yhteisöllisellä, osaavalla, aloitteellisella ja innovatiivisella otteella, Kallioinen sanoi.

Tulevaisuus on opiskelijoiden käsissä

Maakuntajohtaja Jari Parkkonen Päijät-Hämeen liitosta puhui omista kokemuksistaan opiskelijana Lahden ammattikorkeakoulussa ja rakennemuutosten vaikutuksesta tulevaisuuteen.

- Meidän tulevaisuutemme makaa pitkälle teidän käsissänne. Sen takia on mielestäni tärkeää, että myös te viette omat henkilökohtaiset vahvuutenne ja näkemyksenne mukananne työelämään, kehottaa Parkkonen.

Tilaisuuden juontaja Nina Into haastatteli rap-artisti Kari Härköstä (Brädi), joka myös on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa. Hän on suorittanut BBA-tutkinnon liiketalouden alalta.

- LAMKissa parasta oli kansainvälinen meininki, opiskelin itse kansainvälisellä puolella ja olin paljon vaihtareiden kanssa tekemisissä. Meillä on tosi hyvin hoidettu vaihtari- ja kv-puoli, kehuu Brädi.

Lopuksi opiskelijakunta LAMKOn puheenjohtaja Pasi Toivonen puhui muutoksesta ja toivotti opiskelijoille antoisaa ja aktiivista lukuvuotta koko opiskelijakunnan puolesta.

Tilaisuus päättyi Brädin konserttiin.

Katso lisää:

Brädin haastattelu -video http://youtu.be/a7DzP6cVCRY

Kotona –video (live)  http://youtu.be/Vn-zEq-KLE8 

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs