Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Botnia Forum kokoaa alueen vaikuttajat Kokkolaan

Centria-ammattikorkeakoulu

Botnia Forum kokoaa alueen vaikuttajat Kokkolaan

Kutsu.
Julkaistu: 06.09.2013 klo 14:20
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Järjestyksessään ensimmäinen Botnia Forum järjestetään maanantaina 9.9.2013 Kokkolassa.  Botnia Forumin tavoitteena on tuoda esiin Botnia-alueen nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä erityisesti elinkeino- ja työelämän ja koulutuksen näkökulmista. Keskeisenä kysymyksenä on alueen pysyminen kilpailukykyisenä ja vetovoimaisena tulevaisuudessa.

Botnia Forumilla halutaan nostaa esille erityisesti ammattikorkeakoulujen toimilupien uudistamiseen liittyvä keskustelu. Botnia-alueen näkökulmasta päivänpolttavana asiana ovat ammattikorkeakoulujen rakenteellisen kehittämisen vaikutukset Centria ammattikorkeakouluun.

Forumilla kohtaavat alueen toimijat ja vaikuttajat sekä valtakunnan päättäjät. Seminaari on tarkoitettu alueen kansanedustajille, kuntapäättäjille, alueellisille kehitysorganisaatioille, koulutusorganisaatioille, yrittäjäjärjestöille ja alueen yrityksille ja yhteisöille.

Botnia-alue kattaa Keski-Pohjanmaan maakunnan, Oulun Eteläisen seutukunnat sekä Pietarsaaren seutukunnan. Botnia Forumin järjestävät yhteistyössä Centria ammattikorkeakoulu ja Keski-Pohjanmaan liitto.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Emme järjestä erillistä tiedotustilaisuutta, mutta henkilöitä on mahdollista haastatella ja kuvata lounastauon aikana klo 11.15–12.15 sekä seminaarin päättyessä 14.

Botnia Forumin ohjelma liitteenä. Tervetuloa!


Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Liitetiedostot

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs