Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Biotalousosaaja-työvoimakoulutus alkaa Saarijärvellä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Biotalousosaaja-työvoimakoulutus alkaa Saarijärvellä

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 10:46
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Saarijärvellä alkaa ensimmäistä kertaa korkeakoulutetuille tai opistotason tutkinnon suorittaneille suunnattu biotalousosaaja–työvoimakoulutus. Koulutus toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa Saarijärvellä.  Sen kesto on 120 päivää ja siihen sisältyy 40 päivän työssäoppimisjakso tai vaihtoehtoisesti yrityshautomojakso. Ensimmäinen tapaaminen on 26.9.

–  Aiemmista korkeakoulutetuille suunnatuista neljästä vastaavanlaisista bioenergiaosaaja-koulutuksista saadut kokemukset ovat olleet hyviä. Näihin koulutuksiin osallistuneet ovat löytäneet työpaikkoja alan yrityksistä, työvoimakoulutuksissa mukana ollut kouluttaja Hannariina Honkanen kertoo.

Koulutukseen voivat hakeutua luonnonvara-alan, luonnontieteellisen, teknisen, kaupallisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulu- tai opistotason tutkinnon suorittaneet työttömät tai työtyöttömyysuhanalaiset henkilöt, jotka haluavat löytää työllistymismahdollisuuksia biotalousalalta. Biotaloudesta löytyy kattavasti tehtäviä niin suunnittelun, kehittämisen, tiedottamisen, koordinoinnin, palveluyrittäjyyden kuin työnjohdon parista.

Koulutus antaa opiskelijoille ajankohtaisen perustuntemuksen biotalousalasta, mutta myös valmentaa korkeakoulutettuja tunnistamaan omat vahvuusalueensa ja löytämään alalta uusia työllistymismahdollisuuksia.

Koulutukseen voi hakea 29.8. saakka TE-toimiston verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Jaakko Tukia, projektipäällikkö, 0400 813 229, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Hannariina Honkanen, 050 432 5820, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
Communication Specialist
+358 50 433 8011
jamk.fi
facebook.com/jamk.fi

Twitter: @PauliinaHoo
linkedin.com/in/pauliinahietalahti

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences
Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs