Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » BENNIE WARDI OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITON PUHEENJOHTAJAKSI 2016

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

BENNIE WARDI OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITON PUHEENJOHTAJAKSI 2016

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 14:47
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

 

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) puheenjohtajaksi vuodelle 2016 on valittu Bennie Wardi. Wardi on 25-vuotias Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija. Kuluvana vuonna Wardi on toiminut OLL:n varapuheenjohtajana.

Kokoushotelli Siikarannassa Espoossa kokoontunut OLL:n liittokokous valitsi perjantaina hallituksen johtamaan liiton toimintaa vuonna 2016. Hallituksessa toimivat puheenjohtaja Bennie Wardin, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (HELGA), ohella varapuheenjohtajat Miran Hamidulla, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) ja Marjukka Mattila, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) sekä hallituksen jäsen Pekka Petäkoski, Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (METKA).

”Olen erittäin kiitollinen liittokokouksen tuesta ja innoissani edessä olevasta vuodesta. Tuleva vuosi on erittäin merkittävä OLL:n uuden strategian 2016-2020 hyväksymisen myötä. Lähdemme heti jalkauttamaan strategiaa luontevaksi osaksi liiton toimintaa ja etsimään uusia keinoja talouden vakauttamiseksi.”, Wardi toteaa.

Liittokokous hyväksyi OLL:lle uuden strategian vuosille 2016-2020. Strategian visiona on terveytensä kannalta riittävästi liikkuvien opiskelijoiden osuuden merkittävä kasvu vuoteen 2020 mennessä. Keskeisiä toimenpiteitä vision saavuttamisessa ovat korkeakoulujen liikuntaolosuhteiden parantaminen ja opiskelijoiden liikuntasuhteen syventäminen.

Liittokokous antoi myös yhteisen kannanoton, jossa todetaan esitettyjen koulutusleikkausten murentavan korkeakouluyhteisön hyvinvointia ja jaksamista. Kannanotossa tuodaan myös esille voimakas huoli leikkausten mahdollisista vaikutuksista korkeakoulujen liikuntapalveluihin.

Liittokokouksessa luovutettiin myös OLL-malja LAMK Sports – Lahden ammattikorkeakoulujen liikuntapalveluille. LAMK Sports on nopeasti vakiinnuttanut asemansa ja saanut myös korkeakoulun johdon mukaan liikuntapalveluiden kehitystyöhön. Vuoden liekehtijä -palkinto luovutettiin Juha Salmelle, joka kuluvana vuonna on Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (JAMKO) hallituksen liikuntavastaavana erittäin aktiivisesti edistänyt opiskelijaliikunnan asemaa koko Jyväskylässä.  

Opiskelijoiden Liikuntaliitto onnittelee lämpimästi uutta hallitusta ja kiittää kaikkia liittokokoukseen osallistuneita!

OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITTO RY - OLL

Matias Vainio      Hilkka Laitinen
Puheenjohtaja    Pääsihteeri

Lisätietoja:
OLL:n puheenjohtaja 2015, Matias Vainio, 044 7800 211
OLL:n puheenjohtaja 2016, Bennie Wardi, 044 780 02016Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs