Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Back to Business -tapahtuma Pietarsaaressa 24.8.

Centria-ammattikorkeakoulu

Back to Business -tapahtuma Pietarsaaressa 24.8.

Kutsu.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 08:38
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Kutsumme teidät Allegro inkin ensimmäiseen Back to business -tapahtumaan Campus Allegroon Pietarsaareen 24.8.2015 klo 11-16.

Back to Business käynnistyy reilulla annoksella inspiraatiota ja yrittäjyyttä: aloitamme päivän vapaalla seurustelulla klo 11. Tämän aikana teillä on erinomainen mahdollisuus tavata Allegro ink -työyhteisön jäseniä sekä Ahvenanmaan elinkeinoministeri, moniyrittäjä Fredrik Karlström. Esittelemme Allegro inkin tiloja ja kerromme tulevaisuuden suunnitelmista. Allegro ink on työyhteisö sekä joustavia tiloja Pietarsaaren Campus Allegrossa. Täällä yritykset, verkostot, koulut, tutkimus- ja kehitys sekä yhteistyöpartnerit tapaavat.

Lisäksi päivän aikana on speeddating yrityksille ja yhteistyöpartnereille, Allegro ink -ammattilaiset antavat maistiaisia osaamisestaan sekä Fredrik Karlström luennoi. Ohjelma liitteenä.

Lisätiedot:
Daniela Mårtenson, daniela.martenson@centria.fi, 0406532882


Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs