Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Avoin@diak esittäytyy Avoimet opintopolut -tapahtumassa Kampissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Avoin@diak esittäytyy Avoimet opintopolut -tapahtumassa Kampissa

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 15:38
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Tule tutustumaan avoimen ammattikorkeakoulumme tarjontaan Kampin kauppakeskuksessa järjestettävään Avoimet opintopolut -tapahtumaan 12. elokuuta klo 8–18. Tapahtuma tuo yhteen pääkaupunkiseudun tärkeimmät avoimen koulutuksen tarjoajat.

Diak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Avoin@diakissa voit täydentää osaamistasi, tähdätä tutkintoon tai opiskella omaksi iloksesi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Avoin@diakin tarjonnasta löytyy opintoja kaikista Diakin koulutuksista, aina perusopinnoista ammattitaitoa syventäviin ja laajentaviin opintoihin. Opintoja voi suorittaa kurssi kerrallaan tai isompina kokonaisuuksina. Tarjonnasta löytyy sekä verkko- että lähiopetustoteutuksia. Avoin@diak on kaikille!

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, aura.vuorenrinne@diak.fi, 040–509 2577

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs