Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Avoimet ovet Salpauksen luonnonvara-alalla Asikkalassa ja Jokimaalla 23. - 24.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Avoimet ovet Salpauksen luonnonvara-alalla Asikkalassa ja Jokimaalla 23. - 24.1.

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 08:30
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen luonnonvara-alalla vietetään avoimia ovia perjantaina 23.1. ja lauantaina 24.1. klo 9 - 15. Asikkalan toimipisteessä (Laurellintie 55) järjestetään perinteiset Kissanpäivät ja Lahden Jokimaalla (Jokimaankatu 6) voi tutustua hevosalan oppimisympäristöön ja koulutukseen. Jokimaalla on lauantaina myös ravit klo 14.

Asikkalan Kissanpäivät on koko perheelle suunnattu talvinen tapahtuma, joka järjestetään jo kuudennen kerran. Kissanpäivillä voi tutustua eläinhoitola Tassulaan ja sen asukkaisiin eläintenhoidon opiskelijoiden opastuksella. Navetassa voi seurata lehmien ja vasikoiden elämää ja maistaa vastalypsettyä maitoa maitobaarissa. Maaseutuyrittäjäopiskelijat tutustuttavat maatilan traktoreihin ja koneisiin sekä viljanviljelyyn. Luonto-ohjaajaopiskelijat keittävät nokipannukahvit.

Lisäksi Kissanpäivillä voi ottaa osaa keppihevoskisaan, kalatalouden opiskelijoiden vaapunvirityskouluun tai kierrätys- ja nahkatyöpajaan. Ohjelmassa on myös koirien Match Show lauantaina klo 13 ja ratsastusnäytöksiä molempina päivinä.

Laajasti luonnonvara-alan koulutusta

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä voi opiskella eläintenhoitajaksi tai maaseutuyrittäjäksi. Lisäksi Asikkalassa koulutetaan kalastuksenohjaajia, kalanjalostajia sekä luonto-ohjaajia. Aikuisopiskelijoille Asikkalassa on tarjolla laaja valikoima koulutusta koirien trimmauskurssista metsänomistajakoulutukseen. Salpauksen hevosalan koulutus on siirtymässä Asikkalasta Lahteen Jokimaalle. Osa opiskelijoista ja opettajista toimii jo Jokimaalla, osa vielä Asikkalassa.

Lisätietoja Kissanpäivistä
lehtori Päivi Riihikoski, puh. 050 563 5379
http://www.salpaus.fi/Ajankohtaista/Sivut/Kissanpaivat-2015.aspx

Lisätietoja Jokimaan avoimista ovista
Opettaja Piritta Nieminen, puh. 044 708 0644
http://www.salpaus.fi/Ajankohtaista/Sivut/Avoimet-ovet-Jokimaa-2015.aspx

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 850.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs