Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Avoimet ovet musiikin ja tanssin maailmaan Jyväskylän ammattiopistossa 29.8.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Avoimet ovet musiikin ja tanssin maailmaan Jyväskylän ammattiopistossa 29.8.

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2015 klo 09:27
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetus järjestää lauantaina 29.8. klo 10 - 14 avoimien ovien päivän osoitteessa Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä. Kokeile ja innostu! -teemalla rohkaistaan kaikenikäisiä kokeilemaan soittimia ja osallistumaan tanssityöpajoihin.

Opetusluokissa on pitkin päivää mahdollista kokeilla mm. saksofonia ja cembaloa ja erilaisia jousi- ja kielisoittimia sekä puu- ja vaskipuhaltimia. Myös bändisoittimia pääsee soittamaan opettajien ohjauksessa. Siltasalissa on kaikenikäisille suunnattuja tanssityöpajoja baletista latinjazziin.

Aamupäivällä pääsee kulkemaan satumaista pienten polkua, jonka varrella metsästetään jalokiviä vuorenpeikkojen luolasta ja selvitetään voiko harmonikalla täyttää ilmapallon.

Jo perinteeksi muodostunut Kokeile ja innostu! -tapahtuma esittelee harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille sekä tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua ammattiopiston tarjoamiin musiikin ja tanssin ryhmiin vielä tälle syksylle. 

 

Lisätietoja

Pirta Laaksonen, kulttuurituottaja, Jyväskylän ammattiopisto
puh. 040 341 5228, sähköposti: pirta.laaksonen(at)jao.fi

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs