Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Avoimessa AMK:ssa opiskelevat voivat hakea nyt tutkinto-opiskelijoiksi Centriaan

Centria-ammattikorkeakoulu

Avoimessa AMK:ssa opiskelevat voivat hakea nyt tutkinto-opiskelijoiksi Centriaan

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2015 klo 08:45
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja suorittaneet voivat nyt hakeutua suorittamaan tutkintoa Centria-ammattikorkeakouluun erillishaun kautta osoitteessa Opintopolku.fi. Haku on jatkuva, mutta mikäli opiskelija mielii päästä tutkinto-opiskelijaksi ensi syksystä alkaen, on hakemuksen oltava tehtynä ja liitteiden palautettuna toukokuun 29. päivään klo 15 mennessä.

Avoimen väylän kautta voi hakea, jos on suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot Centrian polkuopintoina tai avoimen ammattikorkeakoulun kautta noin 60 opintopisteen verran opintoja, jotka soveltuvat haettavaan koulutukseen. Myös ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin voi hakea avoimen opinnoilla tutkintoa suorittamaan. Ammattikorkeakoululain edellyttämien pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimusten tulee kuitenkin täyttyä.

- Avoimen väylä on hyvä vaihtoehto päästä nopeasti ja joustavasti kiinni tutkintoon tähtääviin opintoihin, jos takana on jo avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettuja opintoja, kertoo opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnot ovat valmiiksi suunniteltuja opintokokonaisuuksia, jotka muodostuvat ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvista opintojaksoista, ja niitä voi opiskella omassa tahdissa.

Tarkemmat tiedot löytyvät Centrian hakusivuilta sekä Opintopolku.fi-palvelusta. Lisäkysymyksissä voi ottaa yhteyttä ammattikorkeakoulun hakijapalveluihin.

Lisätietoja:
Opintoasiainpäällikkö Mari Emmes, mari.emmes@centria.fi, 044 725 0040
Hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, 044 725 0081

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs