Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aviation Future -seminaari tuo ilmailualan huippuasiantuntijoita Haaga-Helian Porvoo Campukselle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Aviation Future -seminaari tuo ilmailualan huippuasiantuntijoita Haaga-Helian Porvoo Campukselle

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 11:27
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia Porvoo Campuksella 12.5.2016 klo. 11.30 järjestettävä Aviation Future -seminaari tuo ilmailualan huippuasiantuntijoita Porvooseen. Seminaari ennakoi uuden Aviation Business koulutusohjelman aloitusta Porvoo Campuksella tammikuussa 2017. Ilmailuala on nopeasti kasvava ala, jonka liiketoiminta odotetaan tuplaantuvan maailmanlaajuisesti seuraavan 20 vuoden aikana ja luovan miljoonia uusia työpaikkoja.

Aviation Future seminaarissa pohditaan ilmailualan tulevaisuusnäkymiä ja tilaisuudessa esiintyvät mm. Qatar Airwaysia edustava Senior Vice President Markku Nokkala, Amadeus Finland Oy:n toimitusjohtaja Paula Punkari ja myyntijohtaja Annika Eerola Go! Aviation lentoyhtiöstä. Yhdyskuntien ja elinkeinoelämän kehittämisen ja kasvun asiantuntijuutta edustaa professori Jorma Mäntynen, WSP in Finlandilta. Timo Rissanen Finnairilta ja Eero Knuutila Finavialta ovat puolestaan ilmailupalveluiden kehittämisen asiantuntijoita. Myös Porvoo Campuksen alankomainen korkeakoulupartneri NHTV Breda ammattikorkeakoulu osallistuu tilaisuuteen. Seminaarin virallinen ohjelma päättyy paneelikeskusteluun aiheesta ”Tulevaisuuden ilmailupalvelut”. Juontajana matkailubloggaaja ja maailmanmatkaaja Veera Papinoja, joka on myös Haaga-Helian Porvoon alumni.

Tammikuussa 2017 Aviation Business Degree Programme käynnistyy itsenäisenä koulutusohjelmana Haaga-Helian Porvoo Campuksella. Nopeasti kasvava ilmailuala tarvitsee nuoria lahjakkuuksia, ja heille on tarjottava pätevöitymismahdollisuuksia ja tulevaisuutta ennakoivia urapolkuja. Porvoo Campuksen asiantuntijuus, vahvat verkostot sekä innovatiiviset työelämään suuntautuvat metodit luovat tähän erinomaiset puitteet.

Lisätietoja: Anne Koppatz, anne.koppatz@haaga-helia.fi

Haaga-Helia
Porvoo Campus
Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo 
Puh. 040 488 7444
www.haaga-helia.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs