Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aurajoen kaupunkilautta Föri saa oman mini-Förin Taitaja2015-kilpailusta

Taitaja2015

Aurajoen kaupunkilautta Föri saa oman mini-Förin Taitaja2015-kilpailusta

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 10:26
Julkaisija: Taitaja2015

Levy ja hitsaus –kilpailusarjassa on tehtävänä valmistaa pienoiskoossa samanlainen kaupunkilautta kuin Aurajoen Föri. Kilpailutyönä toteutettu Föri toimii altakasteluruukkuna kesäkukille ja ylimääräinen vesi poistuu kätevästi lautan reunoissa olevista tyhjennysaukoista. Joten toimivuuttakin on ajateltu tässä hienossa kilpailutyössä.

Kilpailun jälkeen työ luovutetaan Turun kaupungille ja toivottavasti mini-Föri koristaa kesällä myös aitoa ja alkuperäistä Föriä.

Lisätietoa: lajivastaavat Jorma Mörsky p. 044 090 1216 ja Jari Äijälä p. 044 551 6300

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs