Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Asikkalan Kissanpäivillä vietetään koira- ja kissahoitola Tassulan avajaisia pe 20. - la 21.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Asikkalan Kissanpäivillä vietetään koira- ja kissahoitola Tassulan avajaisia pe 20. - la 21.1.

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2012 klo 09:04
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä (Laurellintie 55) järjestetään Kissanpäivät perjantaina 20.1. ja lauantaina 21.1. klo 9 - 15. Molempina päivinä ovet ovat auki kaikille kiinnostuneille koko luonnonvara-alan yksikössä: niin tallissa, navetassa kuin eläinhoitolassakin.

Kissanpäivillä vietetään uuden koira- ja kissahoitola Tassulan avajaisia. Tassulaan voi tuoda lemmikkinsä hoitoon esimerkiksi loman ajaksi. Tassula toimii Laurellintiellä pieneläinhoitolan yhteydessä, ja eläimistä huolehtivat eläintenhoito-opiskelijat opettajien ohjauksessa.

Tänä vuonna Kissanpäivillä näkyy myös lähiruokateema: luonto-ohjaajien nokipannukahvilasta saa lähialueen herkkuja ja Koo-kuppila Kaislassa voi nauttia lähiruokalounaan. Lisäksi Kissanpäiviltä voi ostaa käsitöitä ja lähiruokaa, muun muassa opiskelijoiden harjoitusyritys Kaapo & tytöt NY myy pasteijoita ja savukalaa.

Perheen pienimmät saavat kokea talutusratsastuksen, poniajelun ja pahnapeuhulan riemut. Eläimiin tutustumisen lomassa saa ajankohtaista tietoa eläintenhoidosta ja esimerkiksi koira- ja hevoshieronnasta. Koirien Match Showta voi seurata lauantaina klo 13.

Luonnonvara-ala tulee tutuksi monipuolisten työpajojen ja -näytösten avulla. Kissanpäivillä voi kokeilla savitöitä, huovutusta sekä nahkatöitä ja tutustua Kissa vieköön -näyttelyyn.

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä voi opiskella eläinten- tai hevostenhoitajaksi tai maaseutuyrittäjäksi. Lisäksi Asikkalassa koulutetaan kalastuksenohjaajia, kalanjalostajia sekä luonto-ohjaajia. Aikuisopiskelijoille Asikkalassa on tarjolla laaja valikoima koulutusta koirien trimmauskurssista metsänomistajakoulutukseen. Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteelle on myönnetty Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Lisätietoja Kissanpäivistä:
koulutuspäällikkö Seppo Leppänen, puh. 050 538 2325
lehtori Päivi Riihikoski, puh. 050 563 5379

Lisätietoja Tassulasta:
eläintenhoitaja Heidi Rentola, puh. 044 708 0899

Kissanpäivien ohjelma

Koira- ja kissahoitola Tassula

 


 


 

Koulutuskeskus Salpauksessa opiskelee 20 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Monialainen Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs