Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Arman Alizad Mikkelissä Mamkin kampustapahtumassa ti 28.10.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Arman Alizad Mikkelissä Mamkin kampustapahtumassa ti 28.10.

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2014 klo 08:49
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Median edustajat ovat tervetulleita Mamkin Kampustapahtumaan ti 28.10. Mukana tapahtumassa on mediapersoona Arman Alizad. Tapahtuma on osa Mamkin ja Kyamkin yhteistä Kasva vahvaksi –kiertuetta. Kampustapahtumaan on kutsuttu maakunnan toisen asteen opiskelijoilta, joita odotetaan paikalle noin 450.

Aamupäivällä Mamkiin ovat tutustumassa Mikkelin lukio ja Esedu klo 8.45 alkaen. Iltapäivällä, klo 11.45 alkaen vieraaksi saapuvat Juvan lukio, Kangasniemen lukio, Ristiinan lukio, Sulkavan lukio, Suomen Nuoriso-opisto, Esedu, Puumalan yhtenäiskoulu.

Arman puhuu toisen asteen opiskelijoille klo 11 ja klo 12 Kampussali A:ssa (Kasarmin kampus, Patteristonkatu 3, Mikkeli)

Kiertueen muut pysähdyspaikat ovat Kouvola 4.11., Kotka 13.11. ja Helsinki 2.12. Tapahtumapaikkoina ovat ammattikorkeakoulujen kampukset ja Helsingin Messukeskuksessa pidettävät Studia-messut.

Kampuksilla tapahtuvien koulutusesittelyjen lisäksi Mamkiin ja Kyamkiin on mahdollista tutustua tarkemmin tapahtuman jälkeen ActionTrack-sovelluksen avulla.

Lisätietoa www.mamk.fi/vahva.

Lisätietoja Kasva vahvaksi –kiertueesta:

Olli Järvenkylä

tapahtumatuottaja

olli.jarvenkyla@xamk.fi

tel. +358 40 8686 445

www.xamk.fi / www.mamk.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs