Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Arman Alizad Mamkin ja Kyamkin kiertueen esiintyjäksi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Arman Alizad Mamkin ja Kyamkin kiertueen esiintyjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 14:48
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mediapersoona Arman Alizad on kiinnitetty Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen yhteisen Kasva vahvaksi –markkinointikiertueen keulahahmoksi. Vaatturimestarina, tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana ja tv-juontajana suosiota niittänyt Alizad on ollut mukana monissa televisiotuotannoissa, esimerkiksi sarjoissa Arman reilaa, Kill Arman sekä Arman ja viimeinen ristiretki. Tammikuussa 2014 Viimeinen ristiretki toi Alizadille parhaan realityn Venlan sekä parhaan esiintyjän Kultaisen Venlan.

-Arman Alizad sopii mainiosti Kasva vahvaksi –kiertueemme hahmoksi. Hän on omalla esimerkillään osoittanut, että uskomalla itseensä ja olemalla rohkea pystyy saavuttamaan omat unelmansa, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen.

Suosittu esiintyjä ja luennoitsija on loppuvuonna kiireinen. Viimeisen ristiretken toisen tuotantokauden kuvaukset alkoivat Mongoliassa ja lokakuussa julkaistiin myös Armanin maailma –kirja. Kirjan on kirjoittanut Kauko Röyhkä.

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen yhteisen Kasva vahvaksi -kiertueen lähtölaukaus on Mikkelissä 28.10. Kiertueen muut pysähdyspaikat ovat Kouvola 4.11., Kotka 13.11. ja Helsinki 2.12. Tapahtumapaikkoina ovat ammattikorkeakoulujen kampukset ja Helsingin Messukeskuksessa pidettävät Studia-messut.

Noin kolmen tunnin mittaiset tapahtumat tarjoavat kattavat esittelyt korkeakoulujen koulutustarjonnasta ja Arman Alizadin luennon Mikkelissä, Kouvolassa ja Helsingissä.

Hyppää VAHVA-koulutusseikkailuun vaikka kotisohvalta

Kampuksilla tapahtuvien koulutusesittelyjen lisäksi Mamk ja Kyamk tarjoavat toisen asteen opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan ActionTrack-sovelluksen avulla.

Älypuhelimiin ja tablettiin ladattavan maksuttoman ActionTrack-sovelluksen avulla saa syventävää lisätietoa kuvien, videoiden ja linkkien avulla mm. koulutuksista ja työelämästä, kampuksista, opiskelija- ja harrastustoiminnasta.

-Itseään kiinnostavaan koulutusesittelyyn voi kampustapahtuman jälkeen palata vaikka kotisohvalla tai kaverien kanssa kahvilassa, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva yhteisöpedagogiopiskelija Kerttu Vänskä.

VAHVA-koulutusseikkailussa kerätään pisteitä ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 500 € matkalahjakortti. Lisätietoa www.mamk.fi/vahva.

Lisätietoja Kasva vahvaksi –kiertueesta:

Olli Järvenkylä
tapahtumatuottaja
olli.jarvenkyla@xamk.fi
tel. +358 40 8686 445
www.xamk.fi / www.mamk.fi

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs