Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammattiosaamiselle arvoa – Ammatillinen koulutus liikkeessä -tempaus näkyy Turun ammatti-instituutin koulutaloissa 22.8.

Turun ammatti-instituutti

Ammattiosaamiselle arvoa – Ammatillinen koulutus liikkeessä -tempaus näkyy Turun ammatti-instituutin koulutaloissa 22.8.

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 11:34
Julkaisija: Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutin opiskelijat ja henkilökunta ovat mukana valtakunnallisessa Ammatillinen koulutus liikkeessä -tempauksessa järjestämällä kaikissa koulutaloissa oman tapahtuman maanantaina 22.8.2016. Heti lukuvuoden alussa järjestettävällä tempauksella halutaan nostaa ammatillisen koulutuksen arvostusta suuren yleisön ja opiskelijoiden keskuudessa.

Koulutaloissa esitetään puheenvuoroja, keskustellaan ammatillisen koulutuksen merkityksestä ja tanssitaan. Opiskelijat ovat valmistautuneet tilaisuuksiin keskustelemalla tunneilla, mitä ammattiylpeys tarkoittaa, miten se ilmenee ja mitä hyötyä on olla ylpeä ammatistaan.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Aninkaisten koulutalon Amis-breikki -tapahtumaa.

Maanantaina 22.8.2016 klo 12.00
Aninkaisten koulutalon liikuntasali
Aninkaistenkatu 7, Turku

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus haastatella ammatillisen koulutuksen opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Ilman ammattiosaajia Suomi pysähtyy

Ammatillinen koulutus liikkeessä -tempauksen ideoineet AMKE ry, SAKKI ry, OSKU ry ja OAJ haluavat korostaa ammatillisen koulutuksen merkitystä yksilölle ja yhteiskunnalle. Paikallisilla tapahtumilla on tarkoitus tuoda esiin monipuoliset mahdollisuudet, joita ammatillinen koulutus tarjoaa eri-ikäisille opiskelijoille ja alueen elinkeinoelämälle. Ammatillisen koulutuksen laadusta ja vetovoimasta on huolehdittava reformin keskellä. Viesti kohdistuu myös henkilöstölle ja opiskelijoille korostaen ammatillisen koulutuksen merkitystä ja luoden hyvää henkeä.

 

Tiedustelut:

Jarmo Linkosaari
Puh. 050 518 5811
jarmo.linkosaari@turku.fi

 

Aiheeseen liittyvää:

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs