Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammattikorkeakoulujen toimilupauudistus - Humak lisää koulutuspalvelujaan Kuopiossa

Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Ammattikorkeakoulujen toimilupauudistus - Humak lisää koulutuspalvelujaan Kuopiossa

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2013 klo 16:32
Julkaisija: Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humanistinen ammattikorkeakoulu avaa uuden lukuvuotensa tiivistämällä rakennettaan ja uudistamalla pedagogisen mallinsa. Kuopion alueyksikössä tämä näkyy parantuneina opiskelija- ja työelämäpalveluina.

Käsityökadulle uusi Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiokeskus

Humakin uuden pedagogiikan kulmakivenä on luoda uudenlaisia opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikkoja. Kuopiossa tämä tarkoittaa uuden tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiokeskuksen avaamista lähelle kuopiolaisia tulkkausalan, järjestö- ja nuorisotyön toimijoita. Myös kulttuurituotannon aikuiskoulutusta järjestetään samassa tilassa. Uusi keskus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Käsityökadulla.

– Toimilupauudistus antoi meille mahdollisuuden pohtia toimintaamme ja sitä kuinka voisimme entisestään korostaa Humakin vahvaa roolia toimialojensa osaavana kehittäjänä. Uuden opetusmallin ja työelämää lähellä olevien TKI-keskusten kautta olemme siellä, missä tapahtuu. Tiiviimpi yhteistyö työelämän kanssa kehittää opiskelijoistamme työelämän arvostamia asiantuntijoita, kertoo Humakin toimitusjohtaja ja rehtori Tapio Huttula.

Neljä vahvaa alueyksikköä

Verkostoammattikorkeakoulun toiminta keskittyy jatkossa neljään alueyksikköön. Jyväskylän, Kuopion, Pääkaupunkiseudun ja Turun alueyksiköt muodostavat monialaisia osaamiskeskittymiä.

Yhteisöpedagogiikan suurimpana kouluttajana Humakilla on vastuu kehittää kansalaisyhteiskuntaa valtakunnallisesti ja tämä näkyy näiden opintojen laajenemisena kaikkiin alueyksiköihin.

 

KUVA: Kuvassa Humanistisen ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja ja rehtori Tapio Huttula.

Lisätietoja

Tapio Huttula
Toimitusjohtaja, rehtori
tapio.huttula@humak.fi
020- 7621 349

Jarmo Röksä
Viestintäpäällikkö
jarmo.roksa@humak.fi
020- 7621 333

 

Liitetiedostot

Humanistisessa ammattikorkeakoulussa on 1550 opiskelijaa. Vuosittain opiskelunsa aloittaa 590 opiskelijaa, joista nuoria on 290. Humak vastaa järjestö- ja nuorisotyön, kulttuurituotannon sekä tulkkausalan kehittämisestä niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs