Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammattikorkeakoulujen lisä- ja täydennyshaut alkamassa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen lisä- ja täydennyshaut alkamassa

Tiedote.
Julkaistu: 27.07.2012 klo 08:45
Julkaisija: Savonia-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen täydennyshaku alkaa maanantaina 30.7, samaan aikaan Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämän lisähaun kanssa. Hauissa on mahdollisuus saada amk-tutkintoon johtava opiskelupaikka Savonia-ammattikorkeakoulussa vielä tänä syksynä.

30.7. alkavassa haussa nuorten on mahdollista saada paikka musiikin, energiatekniikan, maaseutuelinkeinojen, sekä tuotantotalouden (eng) koulutusohjelmissa. Ylemmissä amk-tutkinnoissa vielä voi tavoitella opiskelupaikkaa rakentamisen koulutusohjelmassa.

Nuorten suomenkielisiin koulutusohjelmiin haku kestää ainoastaan neljä päivää. Ylempien tutkintojen ja englanninkielisen nuorisoasteen koulutuksen hakuaika kestää 12 päivää, päättyen 10.8.

Kevään varsinaisessa haussa Savonia-ammattikorkeakouluun opiskelupaikan sai lähes 1200 hakijaa, kokonaishakijamäärän ollessa reilut 3800.

Lisätiedot:

www.savonia.fi
puh. 044 785 5056

 

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Savonia palvelee aktiivisesti myös ympäröivää työelämää. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme tarjoaa osaavaa palvelua ja yksilöllisiä ratkaisuja yritysten ja työyhteisöjen kehittämistarpeisiin. Yksikkömme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Savoniassa on 6000 opiskelijaa, 600 työntekijää ja lähes 60 miljoonan euron budjetti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs