Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammatit ja työnantajat esittäytyvät Amiedun Avoimet ovet 2016 -tapahtumassa

Amiedu

Ammatit ja työnantajat esittäytyvät Amiedun Avoimet ovet 2016 -tapahtumassa

Kutsu.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Amiedu

Amiedu kutsuu kaikki opiskelusta, kesätöistä ja työnhakumahdollisuuksista kiinnostuneet Amiedun Avoimet Ovet 2016 -tapahtumaan. Tapahtuma tarjoaakin erinomaisen tilaisuuden kohdata työnantajia, löytää kesätyöpaikka tai innostua opiskelemaan ammattiin. Tervetuloa Amiedun Avoimiin oviin löytämään ratkaisuja tiistaina 9.2.2016 klo 13.00–16.00.

Avoimet Ovet 2016 -tapahtuma on suunnattu Nuorten aikuisten osaamisohjelman kohderyhmälle: 20–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa. Tapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna keräävän runsaasti opiskeluista, kesätöistä ja työnhakumahdollisuuksista kiinnostuneita.

Tapahtumassa esittäytyvät muun muassa niin kaupan alan, hoiva-alan kuin turvallisuusalan yritykset. Mukana tapahtumassa omilla osastoillaan ovat muun muassa Clas Ohlson, SOL Palvelut, G4S Suomi, ISS Palvelut, Turvatiimi, Are, RTK-Palvelu, Adecco, Sisäilmayhdistys, Med Group Oy, Coor Service Management ja PILKE Päiväkodit.  Esittelypisteillä voit käydä juttelemassa yritysten edustajien kanssa työmahdollisuuksista ja yrityksen toiminnasta.

Työnäytöksiä ja uraohjausta

Tapahtumassa pääset näkemään eri alojen työnäytöksiä, tutustumaan opetukseen sekä Amiedun oppimisympäristöihin opastetuilla kierroksilla. Pääset tutustumaan esimerkiksi peligrafiikan opiskelijoiden tuotoksiin, rakennushalliin, sähkö- sekä kone- ja metallialoihin, ensiapuluokkaan ja Amiedun esiapukoulutuksiin sekä 20 vuotta täyttävän välinehuoltokoulutuksen upeaan käytännön oppimisympäristöön sekä eläintenhoidon koulutukseen. Tapaat eri alojen kouluttajia ja voit saada tietoa aloista ja koulutusmahdollisuuksista. Lisäksi urakahvila antaa ohjausta opintoihin sekä ammatin valintaan.

Avoimet ovet 2016 -tapahtuma on avoin kaikille tapahtuman tarjoamista opiskelu- ja työnhakumahdollisuuksista kiinnostuneille. Tilaisuuden juontaa radiosta tuttu Tuija Pehkonen.

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs