Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammatillisen opettajakorkeakoulun Marja Koukkarille Hyvän opettajan tunnustuspalkinto

Oulun ammattikorkeakoulu

Ammatillisen opettajakorkeakoulun Marja Koukkarille Hyvän opettajan tunnustuspalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2014 klo 12:39
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Ammatillisen opettajakorkeakoulun yliopettaja Marja Koukkari on saanut vuoden 2013 Hyvän opettajan tunnustuspalkinnon. Tunnustus myönnetään vuosittain yhdelle Oulun läänin opettajalle. Marja Koukkari palkittiin Pohjois-Suomen Opettajainpäivillä 31.1.2014. Palkinnon saajan julkisti Kajaanin sivistysjohtaja Mikko Saari. Marja Koukkarin valintaa perusteltiin muun muassa hänen positiivisella ja kannustavalla opetustavallaan.

Hyvän opettajan tunnuspalkinnon saajan valinnassa painotetaan vahvaa opettajuutta. Tunnustuksen saajan tulee arviointikriteerien mukaan olla muun muassa karismaattinen persoona, jolla on nöyryyttä ja viisautta, taitava opettamaan ja kasvattamaan sekä osallistua opetuksen kehittämistyöhön.

Tunnustuksen saaja valitaan Opetusalan Ammattijärjestön (OAJ) Kainuun ja Oulun alueyhdistysten hallitusten nimeämästä kolmesta ehdokkaasta. Tunnustuspalkinto on jaettu vuodesta 2000 alkaen opettajan työn yleisen arvostuksen kohottamiseksi.

Lisätietoa: yliopettaja Marja Koukkari, 050 305 5463, marja.koukkari@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs