Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammatillisen koulutuksen yhteishaku käynnistyy 23.2.

Koulutuskeskus Salpaus

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku käynnistyy 23.2.

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 08:49
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa voi kevään yhteishaussa hakea noin 50 eri tutkintoon. Yhteensä Salpauksessa on haettavana 1 600 opiskelupaikkaa ammatillisiin perustutkintoihin johtaviin koulutuksiin Lahdessa, Heinolassa ja Asikkalassa. Nyt haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2016.

Eniten opiskelupaikkoja Salpauksessa on tarjolla liiketalouden perustutkintoon, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoon.

Valtakunnallinen yhteishaku ammatilliseen koulutukseen tapahtuu 23.2.–15.3.2016 osoitteessa www.opintopolku.fi. Yhteishaussa etusijalla ovat peruskoulun päättävät nuoret sekä ilman ammatillista tutkintoa olevat hakijat.

Jos hakijalla on jo jokin ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, hän voi hakea ammatilliseen perustutkintoon erillishaussa 23.2.–15.3.2016. Erillishaussa haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomake täytetään Salpauksen nettisivuilla.

Tällä hetkellä ammatillista perustutkintoa Salpauksessa suorittaa noin 5 000 opiskelijaa. Ammatillisiin perustutkintoihin johtavan koulutuksen lisäksi Salpauksessa järjestetään aikuiskoulutusta, johon voi hakea ympäri vuoden. Myös oppisopimuskoulutukseen voi hakeutua itselle ja työnantajalle sopivana ajankohtana.

Yhteishaun koulutustarjonta: http://www.salpaus.fi/nuoret/hakijalle/valitse-oma-polkusi/yhteishaku   

Erillishaun koulutustarjonta: http://www.salpaus.fi/nuoret/hakijalle/valitse-oma-polkusi/erillishaku   

Lisätietoja yhteis- ja erillishausta
opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs