Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammatillinen opettajankoulutus jatkuu Porissa – haku tammikuussa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Ammatillinen opettajankoulutus jatkuu Porissa – haku tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2016 klo 10:02
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää jälleen ammatillista opettajankoulutusta Porissa. Uusi ryhmä aloittaa elokuussa 2016, ja siihen haetaan tammikuussa.

Suomenkielisten ryhmien lisäksi tarjolla on myös verkkopainotteinen englanninkielinen ryhmä. Sen kontaktipäivät pidetään Tampereella, mutta niihin voi osallistua myös verkon välityksellä.

Ammatillinen opettajankoulutus on ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville tarkoitettua koulutusta, joka antaa pedagogisen kelpoisuuden em. oppilaitosten lisäksi myös yleissivistäviin oppilaitoksiin ja vapaaseen sivistystyöhön. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus kestää 1–2 vuotta. Se järjestetään aloitusjaksoa lukuun ottamatta kokonaan Porissa.

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen on 8.–27.1.2016. Hakulomake ohjeineen löytyy hakuajan alkaessa sivulta www.opintopolku.fi.

Tiedotustilaisuus koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta on tiistaina 19.1. klo 16.15–17.45 hotelli Scandicissa (Itsenäisyydenkatu 41, Pori).

Verkossa on tiedotustilaisuus maanantaina 18.1. klo 16–17 (opettajankoulutus) ja klo 17–18 (erityisopettajankoulutus ja opinto-ohjaajankoulutus), osoite: connect.funet.fi/tamk-taok.

 

Lisätietoja:

Suunnittelija Eeva Manni, p. 050 570 2068                 

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs