Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammatillinen opettajankoulutus jatkuu Kokkolassa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Ammatillinen opettajankoulutus jatkuu Kokkolassa

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu on järjestänyt ammatillista opettajankoulutusta Kokkolassa jo vuosia. Uusi koulutus alkaa elokuussa, ja siihen haetaan tammikuussa ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteisessä haussa 7. - 27.1.2015.

Alueellisten ryhmien lisäksi uusina opiskelumuotoina tarjotaan osaamisen osoittamiseen perustuva opiskeluryhmä Tampereella sekä verkkopainotteinen englanninkielinen opiskeluryhmä. Osaamisen osoittamiseen perustuva ryhmä on tarkoitettu kokeneille opettajille, joilla on laajaa opettajuuteen liittyvää osaamista. Englanninkielinen ryhmä on suunnattu vieraskielisille opettajille ja opettajiksi aikoville sekä englanniksi opettaville suomenkielisille.

Ammatillinen opettajankoulutus on laajuudeltaan 60 opintopistettä ja se antaa opettajan pedagogisen kelpoisuuden ammatillisten oppilaitosten, aikuiskoulutuksen ja ammattikorkeakoulujen lisäksi myös muiden oppilaitosten opettajille.

Tiedotustilaisuus ammatillisesta opettajankoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta järjestetään Kokkolassa 13.1. klo 16.30 – 18.00. Paikkana on Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Hyvinvointikampus, Terveystie 1, 67200 Kokkola.

 

Lisätietoa:

taokk@tamk.fi

puh. 03 245 2054

www.tamk.fi/taokk 

 

Hakulomake hakuaikana: www.opintopolku.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs