Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » AMK-päivä – infoa Turun seudun ammattikorkeakouluista

Turun ammattikorkeakoulu

AMK-päivä – infoa Turun seudun ammattikorkeakouluista

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2013 klo 14:24
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kattava kuva AMK-koulutuksesta yhdestä paikasta

Ammattikorkeakouluopiskelusta kiinnostuneet voivat ensi tiistaina 15.1.2013 kello 13-16.00 tutustua Turun AMK:n Lemminkäisenkadun toimipisteessä (Lemminkäisenkatu 30) Turun alueen ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan AMK-päivässä.

Päivän aikana tuodaan monipuolisesti esille Turun AMK:n koulutusta. Mukana ovat myös Turun seudun ja lähialueiden muut ammattikorkeakoulut HUMAK, Diak ja Yrkeshögskolan Novia esittelemässä koulutustarjontaansa.

Koulutusta esitellään tietoiskuissa ja aulan messuilla

Tapahtumassa pääset tutustumaan eri aloihin ja koulutusvaihtoehtoihin. Tietoiskuissa sinulla on mahdollisuus kuulla millaista AMK-opiskelu on käytännössä. Lisätietoa opiskelusta löydät messuilta. Tutor-opiskelijat ja opinto-ohjaajat vastaavat kysymyksiin ja pääset tutustumaan erilaisiin oppimisympäristöihin.

Tietoiskujen aikataulut voit tarkistaa Turun ammattikorkeakoulun verkkosivuilta osoitteesta www.turkuamk.fi

Matka alkaa tästä

Tällä hetkellä käynnissä on vieraskielisten tutkintojen yhteishaku, joka jatkuu 12.2.2013 asti. AMK-päivän aikana voi tutustua koko koulutustarjontaan. Nuorten ja aikuisten tutkintoon johtavan koulutuksen, sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavan koulutuksen kevään yhteishaku käynnistyy maaliskuun alussa. Samalla alkaa myös vieraskielisten ylempien AMK-tutkintojen erillishaku.

Uusituilta hakusivuiltamme eli matkaportaalista (matka.turkuamk.fi) löytyy kaikki hakemiseen tarvittavat tiedot ja tarkat hakuajat. Kevään yhteishaku alkaa 4.3. ja päättyy 3.4.2013.

Luvassa on tietoa ja elämyksiä. AMK-päivä on avoin kaikille, olitpa nuori tai aikuinen, opiskelijaksi aikova tai muuten vain kiinnostunut. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Ritva Koskinen, p. 050 5985 388

ritva.koskinen@turkuamk.fi

Markkinointisuunnittelija Frida Ylönen, p. 040 3550 810

frida.ylonen@turkuamk.fi     

Lantrek Tampereella 11.-13.1.2013!    

Turun AMK on mukana tukemassa tulevana viikonloppuna Tampereella järjestettävää Lantrek-tapahtumaa.

Lisätietoja Lantrek-tapahtumasta: www.lantrek.org

 

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs