Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Amiedu tarjoaa kansainvälisesti sertifioitua tietotekniikan ECDL-koulutusta

Amiedu

Amiedu tarjoaa kansainvälisesti sertifioitua tietotekniikan ECDL-koulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 03.08.2015 klo 13:30
Julkaisija: Amiedu

Kansainvälisen ECDL-tutkinnon avulla Amiedun opiskelijoilla on mahdollisuus todentaa tietotekniikan osaamisensa Suomessa, Euroopassa ja muualla maailmassa (ICDL).

Amiedu on nyt yksi maailman lukuisista ECDL-testikeskuksista. Amiedu tulee syksystä 2015 alkaen tarjoamaan opiskelijoille ja yrityksille ECDL-tutkintoja. Yrityksille ECDL-sertifioitujen tutkintojen ansiosta tarjoutuu uusia mahdollisuuksia räätälöityihin tietotekniikan koulutuksiin ja kartoituksiin.

ECDL eli European Computer Driving Licence -tutkinnot ovat kansainvälisiä, tietokoneen peruskäyttäjän tutkintoja. Tutkintojärjestelmä on käytössä 150 maassa ja tutkinnon on suorittanut yli 13 miljoonaa ihmistä 41 eri tutkintokielellä. Tutkinnon sisällöt ovat saman sisältöisiä kaikkialla, joten tietotekniikan käytön voi sertifikaatin ansiosta todistaa maailmalla.

ECDL korvaa Amiedussa suurimmaksi osaksi Tieken @-, A- ja AB-korttitutkinnot, kertoo Amiedussa tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana työskentelevä Elina Byckling.

- Kansainvälinen tutkinto tarkoittaa, että sen avulla opiskelijoillamme on mahdollisuus näyttää osaamisensa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. ECDL on Tiekeä nykyaikaisempi testausmenetelmänsä ansiosta. Koe tapahtuu netissä ja opiskelija saa aiempaa nopeammin vastauksen tutkintosuorituksestaan. Se on myös puolueeton arvio opiskelijan osaamisesta. Amiedussa opiskelee runsaasti kansainvälisiä opiskelijoita, joille ECDL:stä on hyötyä työelämässä.

ECDL:n koulutussisällöt ovat monipuolisia.

- Esimerkiksi isännöintialalle voimme ottaa käyttöön juuri tätä ammattia varten suunnitellun moduulin. Lisäksi pystymme räätälöimään tutkintoja eri tasojen ja moduulien mukaisesti hyvinkin monipuolisesti eri koulutustarpeisiin. Voimme siis sisällyttää eri alojen tutkintoihin tietotekniikkakoulutusta, josta saa ECDL-sertifikaatin.

Itse koulutukset toteutetaan Amiedussa luokkakoulutuksena ECDL:n vaatimusten mukaisesti. Kurssin päätteeksi opiskelijat tekevät pilvipalvelun kautta kokeen, jonka läpäiseminen oikeuttaa ECDL-sertifikaattiin. Amiedussa kokeessa on käytössä aluksi suomenkielinen kysymyspatteristo. ECDL-sertifiointitestin voi tehdä vain ECDL-testikeskuksessa, kuten Amiedu, ja sertifioidun testivalvojan läsnä ollessa.

Online-testin taustalla on laaja kysymyspankki, josta kulloinkin arvotaan kokeeseen mukaan tulevat kysymykset. Testin suoritusaika on 45 minuuttia, ja kokeen voi uusia myöhemmin sovittuna ajankohtana, jos suoritus hylätään.

Yrityksille tietotekniikan osaamiskartoitusta

Amiedu ottaa käyttöön myös ECDL:n avulla tehtävät yritysten henkilöstön tietotekniikan osaamiskartoitukset.

- Testi tehdään netin kautta, se on helppoa ja nopeaa. Tulosten perusteella voimme määritellä yrityksen henkilökunnalle hyvin kohdistettuja koulutuksia, jotka pohjautuvat testattuun tietoon nykytilasta.

Amiedu järjestää syyskuussa Tietotekniikan käyttäjän ECDL-kortin hybridikoulutuksen, eli verkko- ja lähiopetuskurssin. Se on suunnattu kaikille, jotka toimistotöissään tarvitsevat tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, tietokantojen, esitysgrafiikan, internetin ja sähköpostin, kuvankäsittelyn ja tiedostojenkäsittelyn peruskäytön osaamista. Tutustu tehokkaaseen kurssiin http://www.amiedu.fi/Default.aspx?tabid=587&&id=10679

ECDL-sertifikaattiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.ecdl.fi/

Lisätietoja:

Elina Byckling
kouluttaja, Amiedu
puhelin 020 7461 657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs