Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ami-säätiölle vahva vuosi epävakaassa toimintaympäristössä

Amiedu

Ami-säätiölle vahva vuosi epävakaassa toimintaympäristössä

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 13:15
Julkaisija: Amiedu

Ami-säätiö saavutti vuonna 2014 yhteensä 34,4 miljoonan euron liikevaihdon. Ami-säätiön taloudellinen toimintaympäristö oli epävakaa koko toimintakauden ajan.

Valtion mahdollisuudet rahoittaa ammatillista aikuiskoulutusta ja työvoimapoliittista koulutusta niiden aiemmassa laajuudessa heikkenivät. Säätiön kasvustrategian painopiste olikin yritysten ja yhteisöjen henkilöstökoulutusmarkkinoilla.

Vuoden 2014 aikana Amiedu koulutti yli 23 000 aikuisopiskelijaa. Ami-säätiön kehitysinvestoinnit kohdistuivat vuonna 2014 tuotejohtamiseen ja tuotteistamiseen, oppimisympäristöjen ja -menetelmien kehittämiseen sekä asiakasyhteydenpidon ja palveluiden digitalisaation edellyttämän tietoteknisen perusinfrastruktuurin uudistamiseen.

Ami-säätiön rakennuttama toinen toimipiste Strömberginkuja 3:een valmistui syksyllä 2014. Toinen toimipiste kuvastaa Ami-säätiön tulevaisuudenuskoa kansainvälisen työnjaon ja kansallisten toimialarakenteiden murroksessa.

Toimintakertomus sisältää:

Videokatsauksen toimintavuoteen 2014
Talousliitteen
Aikajanalla vuoden 2014 merkittävimmät tapahtumat
Katsaukset yritysasiakkaillemme tehdyistä toteutuksista ja aikuisopiskelijoiden uratarinoita

Tutustu Ami-säätiön toimintakertomukseen »


Lisätietoja:

Timo Karkola
johtaja, rehtori
Ami-säätiö, Amiedu
timo.karkola(at)amiedu.fi

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs