Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Äitienpäiväkukat Taitaja2015-kilpailuista – Myymälä auki koko kilpailujen ajan

Taitaja2015

Äitienpäiväkukat Taitaja2015-kilpailuista – Myymälä auki koko kilpailujen ajan

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 08:49
Julkaisija: Taitaja2015

Taitaja2015-kilpailut ovat nyt virallisesti käynnissä ja kilpaillujen yksi visuaalisesti näyttävimmistä lajeista on kukkasidonta. Uutuutena tänä vuonna on kukkasidonnan lajialueelle perustettu kukkamyymälä.

Kukkamyymälässä on myynnissä Ammattiopisto Livian opiskelijoiden sekä Taitaja2015-kilpailijoiden tekemiä sidontatöitä, yrtti-istutuksia ja kukka-asetelmia, joilla voit ilahduttaa vaikka tulevana Äitienpäivänä.

Myymälä on avoinna seuraavasti:

ti 10.00-17.00

ke 10.00-17.00

to 10.00-14.00

Myymälässä käydään keskiviikkona Taitaja2015-kukkasidontakilpailun asiakaspalvelutehtävän osio. Muuna aikana myymälää pyörittävät Ammattiopisto Livian kukka- ja puutarhakaupan opiskelijat, joista osa suorittaa myymälässä myös asiakaspalvelun, myymälätyöskentelyn sekä yrittäjyyden ammattiosaamisen näytöt.

Tervetuloa ostoksille!

Kukkasidonta-lajissa on myös arvonta, jossa voi voittaa Ammattiopisto Livian tuotteita. Opiskelijat ovat tehneet neljä erilaista kukkakoria, joista pääsee valitsemaan omasta mielestään kauneimman.

Kilpailuissa on myös Osaaks tehdä hyvin –pisteet, joissa pääsee näkemään, kokemaan, seuraamaan ja ennen kaikkea yrittämään ihan itse. Yli kolmekymmentä Osaaks tehdä hyvin-pistettä tarjoavat ammatteihin liittyviä tehtäviä, joissa vierailija pääsee kokeilemaan ja tekemään alakohtaisia tehtäviä. Kukkasidonta on myös pisteessä edustettuna ja siellä pääsee itse tekemään itselleen kukkatatuoinnin.

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs