Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aikuiskoulutus painottuu syksyn yhteishaussa SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Aikuiskoulutus painottuu syksyn yhteishaussa SeAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2013 klo 13:11
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa maanantaina 16.9.2013.  SeAMKissa on tarjolla nuorten koulutuksessa sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja sosionomiopintoja. Aikuiskoulutuksessa voi hakea opiskelemaan tradenomiksi, sosionomiksi, agrologiksi, restonomiksi sekä bio- ja elintarviketekniikan insinööriksi. Opinnot alkavat tammikuussa 2014.

Pk-yrittäjyyden koulutusohjelma on ensimmäistä kertaa tarjolla Kurikassa ja se järjestetäänyhteistyössä Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun kanssa. Koulutuksesta valmistuu tradenomeja. Nuortenkokopäiväinen restonomikoulutus alkoi syyskuussa ensimmäisen kerran Seinäjoella. Nyt on ravitsemisalan koulutusta tarjolla Seinäjoella myös työn ohessa opiskeleville.

Agrologiopinnot maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmassa toteutetaan pääasiassa Ilmajoella, bio- ja elintarviketekniikan insinööriopinnot Seinäjoella. Restonomien, agrologien ja elintarvikeinsinöörien koulutus tapahtuu tästä syksystä lähtien uuden SeAMK Elintarvike ja maatalous –yksikön alaisuudessa. Tällöin näiden alojen opiskelijat saavat oman alansa osaamisensa lisäksi käsityksen koko pellolta pöytään –ketjusta. Agrologiopiskelija voi myös syventävissä opinnoissaan painottua elintarviketuotantoon perinteisten kotieläin- ja kasvituotannon sekä agroteknologian lisäksi.

Yhteishaussa oleviin koulutusohjelmiin voi hakea 16.9. - 1.10.2013 osoitteessa www.amkhaku.fi. Lisätietoja SeAMKin koulutustarjonnasta ja hakemisesta on osoitteessa www.seamk.fi/hakeminen.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs